В наявності

Відновлюючий крем з ретинолом / MDмд Restoring Retinol Creme / Image

4 524,00 грн.

Крем, що відновлює, з ретинолом – високоефективний засіб з інкапсульованим ретинолом у складі. Компонент поступово вивільняється, сприятливо впливаючи на дерму: відбувається розгладжування зморшок, тонких ліній, усунення інших ознак шкіри, що в'яне. Продукт оживить втомлену тьмяну шкіру, додасть їй більш тонкий тон. Ключові інгредієнти крему дозволяють приховати видимі ознаки старіння дерми. Засіб призначений для вікової шкіри, а також для шкіри з підвищеною пігментацією.

ПЕРЕВАГИ:

Використання Restoring Retinol Crème дозволяє заповнити поживними компонентами глибокі шари шкіри. Засіб стимулює вироблення колагену, тим самим розгладжуючи заломи, зморшки та тонкі лінії. Для ефективнішого результату використовується спеціальна технологія доставки інгредієнтів у дерму: відбувається поступове надходження ретинолу, що підвищує час роботи крему. Усього кілька застосувань крему, і ви помітите результат: шкіра стане більш живою, покращиться її колір, а ознаки в'янення стануть непомітними.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:

Продукт застосовується як нічний догляд. На попередньо очищену особу нанесіть кількість крему, отриману шляхом одного натискання на помпу. Рекомендується використовувати 2-3 рази на тиждень після попередньої консультації з фахівцем. Після нанесення може виникнути легке почервоніння, яке швидко пройде. Вранці на обличчя слід нанести Щоденний відновлюючий зволожуючий крем IMAGE MD SPF 50. Крем можна чергувати з Нічної маскою з ретинолом, яка покращує пружність дерми.

КЛЮЧОВІ ІНГРЕДІЄНТИ:

Інкапсульований ретинол – розгладжування зморшок, забезпечення однорідної структури дерми.

Гліколева кислота – очищення епідермісу, видалення ороговілого шару.

Пальмітоїл олігопептид та пальмітоїл тетрапептид-7 – стимулювання вироблення еластину, кондиціювання.

Екстракт вівса – зволоження, антиоксидантна дія.

MD-115
Призначення
Боротьба з пігментацією
Вирівнювання кольору, тону, рельєфу шкіри
Зволоження
Об'єм
30 мл