В наявності

Денний крем із посиленим захистом / Advanced Day Ultimate Protect SPF50+ / Medik8

3 239,00 грн.

Найдосконаліший денний крем від Medik8. Advanced Day Ultimate Protect має надзвичайно високий сонцезахисний фактор SPF 50+ PA++++ від UVA та UVB-променів, покращений захист від синього світла, технологію захисту від інфрачервоного випромінювання та захист від глікування. Також формула має інноваційну 360 градусну технологію захисту від забруднення, яка протидіє вільним радикалам і нейтралізує їх ще до того, як вони потраплять у шкіру. Крем є ідеальним завершальним етапом будь-якого ранкового антивікового догляду за шкірою протягом усього року. Засіб має нежирну, легку текстуру, створює на шкірі невидиму захисну вуаль, запобігаючи появі видимих тонких ліній, зморшок і гіперпігментації з часом. Сквалан у складі живить та підтримує природний бар'єр шкіри, заповнює міжклітинні проміжки та запобігає трансепідермальній втраті води, а гіалуронова кислота наповнює шкіру вологою, розгладжуючи тонкі лінії та зморшки, повертає пружність та м'якість. При регулярному щоденному використанні засобу шкіра стає гладкішою, а тон шкіри - сяючим.

Переваги:

  • Забезпечує максимальний рівень захисту від UVA-променів SPF 50+ та PA++++.
  • Гарантує надійний захист шкіри від щоденного стресу: від синього світла, забруднення, інфрачервоного світла та глікації.
  • Запобігає появі передчасних ознак старіння, спровокованих впливом сонця.
  • Посилений ферментами відновлення ДНК клітин.
  • Розгладжує тонкі лінії та зморшки.
  • Інтенсивно живить та зволожує шкіру протягом усього дня.

Вранці після очищення нанесіть невелику кількість Advanced Day Total Protect на обличчя, шию та зону декольте, уникаючи області навколо очей. Акуратно утріть у шкіру висхідними рухами і дозвольте повністю вбратися.