В наявності

Освітлюючий крем / MDмд Restoring Brightening Crème / Image

5 090,00 грн.

Крем, що освітлює, є ефективним засобом для боротьби з видимими ознаками старіння, одним з яких є нерівний тьмяний колір обличчя. Гліколева кислота, ретинол і жиророзчинний вітамін С розгладжують зморшки та тонкі лінії, усувають заломи та захищають шкіру від негативного впливу навколишнього середовища. Засіб ефективно бореться з в'яненням дерми, покращує зовнішній вигляд обличчя. Шкіра набуває сяючого вигляду, вирівнюється її тон, обличчя стає сяючим, випромінюючи красу та енергію. Крем бореться з пігментацією, усуваючи наявні плями та запобігаючи появі нових.

Рекомендується застосовувати в домашньому догляді та після косметологічних салонних процедур. За рахунок гіалуронової кислоти в дермі зберігається волога, обличчя стає гладким і шовковистим. Призначений для всіх типів шкіри, в першу чергу для тьмяної та схильної до гіперпігментації.

ПЕРЕВАГИ:

За рахунок ексклюзивної технології активні компоненти Restoring Brightening Crème потрапляють у глибокі шари дерми. Перевагою крему є боротьба з фотостарінням дерми, усунення пігментації та нерівностей. Обличчя набуває природного сяйва, шкіра стає пружною, гладкою, випромінює здоров'я. Помітно освітлюється після декількох застосувань.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:

Продукт наноситься на заздалегідь очищену шкіру перед сном. Якщо ви використовуєте Restoring Brightening Crème на ніч, то вранці після очищення слід обов'язково покрити шкіру обличчя кремом із захистом UVA/UVB. У комплекс по догляду за шкірою, що в'яне, слід також додати Омолоджувальну сироватку зі стовбуровими клітинами, яка активно бореться зі старінням. Для підтримки ефекту кілька разів на тиждень наносите омолоджуючу маску.

КЛЮЧОВІ ІНГРЕДІЄНТИ:

Екстракт квіток ромашки – боротьба з почервоніння, загоєння ранок.

Тетрагексилдециласкорбат – антиоксидант, стимулювання вироблення колагену.

Екстракт кореня солодки – відбілювання, боротьба із пігментацією.

Дипептид-16 – антивіковий компонент.

Біо-ретинол - регуляція виробітку шкірного сала, регенерація.

MD-109
По типу шкіри
Усі типи шкіри
Призначення
Anti-age терапія
Антиоксидантна дія
Боротьба з пігментацією
Вирівнювання кольору, тону, рельєфу шкіри
Відбілювання
Освітлення
Регенерація
Об'єм
50 мл