В наявності

Відновлююча омолоджуюча сироватка / MDмд Restoring Youth Serum / Image

4 959,00 грн.

Відновлююча омолоджуюча сироватка є ефективним засобом для поліпшення зовнішнього вигляду шкіри, що в'яне. Засіб розгладжує зморшки та тонкі лінії, насичуючи клітини живильними елементами. Продукт повертає дермі пружність, еластичність, красу та шовковистість. Вирівнює тон шкіри, освітлює її, борючись із пігментацією. Передова технологія крему дозволяє доставити корисні речовини глибоко всередину. Систематичне нанесення засобу робить шкіру сяючою та здоровою. Сироватка підходить для будь-якого типу шкіри.

ПЕРЕВАГИ:

В основі продукту лежить передова технологія насичення клітин дерми поживними компонентами. Засіб підходить для домашнього догляду, а також може використовуватися як відновлююча терапія після процедур у косметолога. Вітамін С, екстракти стовбурових клітин швейцарського яблука і суміш пептидів комплексно відновлюють шкіру, що в'яне. Сироватка захищає особу від негативних впливів навколишнього середовища.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:

Сироватка призначена для основного догляду вранці та ввечері. Перед нанесенням продукту слід очистити дерму від забруднень, косметики та надлишку шкірного сала. Доповнити дію продукту слід за допомогою Крему для повік The MAX, який наносять вранці та перед сном. Restoring Youth Serum можна чергувати із Сироваткою The MAX, призначеною для зрілої шкіри.

КЛЮЧОВІ ІНГРЕДІЄНТИ:

Тетрагексилдециласкорбат – антиоксидантний догляд, стимулювання виробництва шкірою колагену.

Пальмітоїл олігопептид - антивіковий ефект, кондиціювання, поліпшення вироблення еластину.

Пальмітоїл тетрапептид-7 – запобігання запальним процесам, що омолоджує ефект.

Екстракти стовбурових клітин швейцарського яблука – боротьба із сухістю, зморшками, захист від негативного впливу ультрафіолету.

MD-111
По типу шкіри
Вікова шкіра
Зневоднена шкіра всіх типів
Старіюча шкіра
Призначення
Боротьба з пігментацією
Вирівнювання кольору, тону, рельєфу шкіри
Зволоження
Омолодження
Розгладження
Сяйво
Об'єм
30 мл