В наявності

Нічна маска з ретинолом / MDмд Restoring Overnight Retinol Masque / Image

5 090,00 грн.

Нічна маска з ретинолом призначена для розгладження зморшок та заломів. Недосконалості на поверхні шкіри усуваються за рахунок інкапсульованого ретинолу, який поступово вивільняється та впливає на поверхню дерми. Розгладжування неглибоких зморшок та тонких ліній відбувається одночасно з повноцінним зволоженням шкіри. Використання маски дозволяє зробити дерму пружною та еластичною. Обличчя набуває здорового тону та натурального сяйва. Призначена для в'янучої або нормальної шкіри, а також підійде для вирішення проблеми підвищеної пігментації.

ПЕРЕВАГИ:

У процесі використання засобу відбувається безперервна гідратація. Поки ви спите – маска працює: відбувається відновлення під впливом антиоксидантів та покращення кольору обличчя за рахунок рослинних екстрактів. Поступове всмоктування ретинолу у чистому стабільному вигляді перешкоджає виникненню алергій та подразнень.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:

Засіб рекомендується наносити на попередньо очищену особу. Покрийте поверхню товстим шаром Restoring Overnight Retinol Masque та залиште на ніч. Вранці маску необхідно видалити у процесі вмивання. Використовуйте 2-3 рази на тиждень. Можна чергувати з Нічною маскою з ретинолом AGELESS, яка призначена для покращення зовнішнього вигляду дерми, що в'яне. Як додаткова боротьба з пігментацією рекомендується доповнити догляд ILUMA інтенсивним освітлюючим кремом. Щоб забезпечити дерме підвищений виробіток колагену, використовуйте Концентрат гіалуронової кислоти, що проникає у всі шари шкіри.

КЛЮЧОВІ ІНГРЕДІЄНТИ:

Інкапсульований ретинол – вирівнювання тону дерми, створення гладкої поверхні.

Мікросфери морського колагену – захист від появи зморшок, повноцінне зволоження.

Пальмітоїл трипептид-5 – покращення еластичності, гладкості та пружності.

Квітка гідролізована вербаскум thapsus - надання особі природного світіння.

MD-117
Призначення
Вирівнювання кольору, тону, рельєфу шкіри
Відновлення
Об'єм
50 мл