В наявності

Комплексно-омолоджуючий крем-бустер / Nimni Day Cream / HydroPeptide

4 292,00 грн.

Омолоджуючий денний крем-бустер з унікальним потужним запатентованим комплексом підтримки колагену Nimni™ та багатою антиоксидантною сумішшю, яка захищає Вашу шкіру від впливу навколишнього середовища протягом усього дня, надає чіткості контуру обличчя та бореться з провисанням шкіри (не містить ретинол, можна використовувати і як нічний крем):

  • Запатентована технологія Nimni™ у складі крему радикально покращує зовнішній вигляд шкіри, надає яскравого здорового відтінку, відновлює природний об'єм, суттєво підвищує пружність та еластичність шкіри.
  • Інноваційний активний інгредієнт Neodermyl® істотно підвищує життєздатність як молодих, так і старіючих клітин, заряджає енергією зрілі фібробласти, забезпечує швидкий і стабільний синтез «колагену молодості» III типу та колагену I типу, а також збільшує вироблення тропоеластину текстури, щільності та еластичності шкіри та помітного скорочення зморшок
  • Комплекс із активних антиоксидантів, вітаміну С, токоферолу та інших ключових інгредієнтів забезпечують денний захист від негативних факторів навколишнього середовища.
  • Комплекс із 3х сигнальних пептидів підтримує структурну цілісність шкіри, збільшує синтез колагену, саме там де це необхідно, підвищуючи пружність та відновлюючи гладкість шкіри.
  • Має стійкий накопичувальний ефект, не викликає звикання
  • Дуже економічний у використанні, швидко вбирається, не скочується, екстра-легка текстура

* Запатентований Nimni комплекс — інноваційний комплекс, розроблений генетиком доктором Марселем Німні, вченим із найстарішого науково-дослідного Університету Південної Каліфорнії, який створив певну комбінацію амінокислот та сірки для відтворення колагену та активізації запуску роботи фібробластів5.

Додатково Nimni Day Cream містить сучасний комплекс «підсилювачів» для покращення доставки інгредієнтів через епідермальний бар'єр – що гарантує максимальний ефект у будь-якому віці.

Для кого: підходить для всіх типів шкіри, починаючи з 20 років, особливо рекомендований для шкіри з мімічними та глибокими зморшками, при втраті об'єму та тонусу шкіри, для покращення кольору обличчя та глибокого зволоження. Також підходить для шкіри чутливої до ретинолу.

Застосування: Для отримання найкращого результату, проконсультуйтеся зі своїм косметологом, дотримуйтесь схеми нанесення крему для Вашого типу та стану шкіри або, якщо не призначено інакше

Нанесіть невелику кількість на чисту шкіру обличчя та шиї вранці. У разі потреби, у сонячні дні використовуйте із сонцезахисним кремом широкий спектр дії.

Nimni Day Cream може використовуватися і як нічний крем для шкіри з підвищеною чутливістю до ретинолу.

Об'єм 30 мл

RNDC
Призначення
Anti-age терапія
Вирівнювання кольору, тону, рельєфу шкіри
Відновлення тургору, тонусу, еластичності