В наявності

Відновлюючий омолоджуючий крем / Image MD Restoring Youth Repair Creme / Image

4 350,00 грн.

Відновлюючий крем, що омолоджує, є ефективним засобом у боротьбі зі старінням шкіри. Комплекс активних компонентів розгладжує зморшки та заломи, тонкі лінії, а також захищає дерму від негативного впливу навколишнього середовища. Достатньо всього кількох застосувань, щоб помітити покращення у зовнішньому вигляді. Шкіра стає сяючою, здоровою та живою. Засіб допомагає утримувати вологу всередині за рахунок гіалуронової кислоти, що входить до його складу. Призначений для шкіри, що в'яне, з явними ознаками старіння і підвищеною пігментацією.

ПЕРЕВАГИ:

Ключові інгредієнти та запатентована технологія крему швидко та ефективно покращують зовнішній вигляд обличчя. Постійне використання продукту робить дерму гладкою, шовковистою, сяючою та пружною. Restoring Youth Repair Crème рекомендовано до застосування в домашніх процедурах, а також як відновлюючий засіб після салонного догляду. Суміш кислот освітлює дерму, робить її живою і світлою. Особлива технологія роботи крему дозволяє транспортувати поживні речовини у глибокі шари дерми.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:

Засіб завдають перед сном. Шкіра має бути попередньо очищена. У комплексі з омолоджуючим кремом вранці можна використовувати Сироватку, що омолоджує, зі стовбуровими клітинами. Для поліпшення загального стану дерми слід доповнити догляд Зміцнюючою маскою, що трансформує, добре справляється зі слідами стресу на обличчі.

КЛЮЧОВІ ІНГРЕДІЄНТИ:

Тетрагексилдециласкорбат – допомагає збільшити вироблення колагену, бореться з вільними радикалами.

Гліколева кислота – очищення, відлущування омертвілого шару.

Ретинол – забезпечення гладкої поверхні шкіри, розгладжування зморшок.

Масло обліпихи – боротьба з пігментацією, оновлення дерми, зміцнення місцевого імунітету клітин.

MD-110
По типу шкіри
Вікова шкіра
Зневоднена шкіра всіх типів
Старіюча шкіра
Усі типи шкіри
Призначення
Боротьба з пігментацією
Відновлення
Омолодження
Освіження
Розгладження
Сяйво
Об'єм
30 мл