В наявності

Відлущуючий тонік з РНА та активатором ферментів / Press & Glow / Medik8

1 353,00 грн.

Пакування

Щоденний відлущуючий тонік на основі високоефективної полігідроксикислоти (РНА) – це нове покоління безпечної ексфоліації шкіри. Його формула зберігає гідратуючі властивості, при цьому забезпечує природне сяйво, рівномірний тон та текстуру шкіри. Кошти з РНА – ідеальний варіант для ексфоліації чутливої шкіри, оскільки вони не сушать, не залишають липкого шару та не викликають дискомфорту. Активні компоненти тоніка діють як магніт: зволожують, утримують вологу клітинах. Рослинні екстракти омолоджують шкірний покрив, борються з гіперпігментацією та освітлюють, стимулюють клітинне оновлення та посилюють регенерацію пошкоджених тканин. Яскрава віра заспокоює і зменшує запальні процеси, а екстракт кольорів опунції - натуральний активатор ферментів, що допомагає підвищити темпи десквамації шкіри. Екстракт ягід асаї у складі захищає шкіру від вільних радикалів, сприяє розгладжуванню тонких ліній та зморшок. Тонік має максимальну потужність, при цьому безпечний для щоденного використання, а його регулярне застосування дозволяє покращити якість шкіри та повернути їй сяйво, свіжість та тонус.

Засіб доступний у двох версіях: з помпою (Normal) та без неї (Refill). Збережіть помпу-дозатор та повторно використовуйте до 5 разів.

Переваги:

  • Забезпечує м'яку ексфоліацію шкіри у балансі із зволоженням.
  • Чи не сушить і не залишає почуття дискомфорту.
  • Зволожує та відновлює рівень вологи у шкірі.
  • Стимулює оновлення та регенерацію клітин епідермісу.
  • Вирівнює тон та мікрорельєф, покращує тонус та текстуру шкіри.
  • Заспокоює та знімає роздратування шкірного покриву.
  • Надає шкірі здорового сяйва.

Press & Glow – для м'якої ексфоліації всіх типів шкіри, включаючи чутливу. Press & Clear – для боротьби з висипаннями на проблемній, але схильній до чутливості шкіри.

Прокрутіть верхню частину помпи проти годинникової стрілки до характерного звуку "клацання". Вранці та ввечері після очищення міцно притисніть ватний диск до дозатора і натисніть 3-4 рази. Ретельно протріть шкіру обличчя змоченим ватним диском, уникаючи крихкої області навколо очей. Після застосування прокрутіть помпу за годинниковою стрілкою, щоб запобігти витоку.

Перед першим використанням обов'язково проведіть патч-тест.

Коли перша пляшка закінчиться, не викидайте помпу - її потрібно всього лише накрутити на нову пляшку у версії Press & Glow Refill.

P08958
Об'єм
200 мл