В наявності

Кондиціонер постколор для фарбованого волосся / Luxviva conditioner / Medavita

900,00 грн.

Кондиціонер постколор для фарбованого волосся (pH 3.5) - емульсія, що кондиціює, з легкою текстурою. Підходить для тонкого волосся. Надає волоссю блиск і шовковистість, не обтяжуючи їх. Надовго зберігає інтенсивність кольору, робить волосся м'яким і сяючим. Бореться з вільними радикалами, заряджає енергією, відновлює, зволожує, зміцнює та розплутує волосся. Для домашнього догляду за волоссям.

АКТИВНІ ІНГРЕДІЄНТИ

Фітокератина

Протеїни пшениці та сої, а також чисті амінокислоти, отримані шляхом ферментації. Вони підвищують міцність і еластичність волосся, захищаючи їх стрижень від пошкоджень під час укладання. Фітокератин також полегшує розчісування волосся, робить його більш слухняним. Запобігає електризації волосся і зменшує пухнастість.

ОЛІЯ КИТАЙСЬКОЇ КАМЕЛІЇ І ПШЕНІЧНЕ ОЛІЯ

Багаті омега-3, 6 та 9 жирними кислотами. Вони підвищують вміст ліпідів у волокнах волосся. Це позитивно впливає збереження кератину.

ЕКСТРАКТ ПШЕНІЧНИХ ОТРУБІВ

Надає волоссю міцність, підтримує його здорову структуру і усуває пухнастість. Запечатує кутикулу волосся і запобігає вимиванню пігментів, продовжуючи інтенсивність кольору.

РОСЛИННІ ОЛІЇ І ОЛІЯ ШИ

Олії сафлору, кмину, кокосу, льону, моринги і соняшнику, а також масло ши мають поживні, зволожуючі та відновлювальні властивості. Вони роблять волосся м'яким і сяючим, зміцнюють його і захищають колір.

КОМПЛЕКС AMINO CONCENTRÉ

Чисті амінокислоти серин і треонін у комплексі Amino Concentré реструктурують волосся та заповнюють прогалини в кутикулі. Вони відновлюють структуру кератину та запечатують лусочки на поверхні волосся.

Об'єм 150 мл

Не містить парабенів

Клінічно випробувано

Мікробіологічно випробувано

Гіпоалергенно