В наявності

Пептидна сироватка від пігментації з оксиресвератролом / Oxy-R Peptides / Medik8

3 280,00 грн.

Гіперпігментація – одна з найпоширеніших проблем шкіри. Ускладнюється вона тим, що має багато різних причин, серед яких найвагоміші – це гормональні коливання, запальні процеси, сонячне опромінення. Ці та інші фактори можуть провокувати появу темних плям та нерівномірний тон шкіри, і навіть такі захворювання шкіри, як мелазма. Oxy-R Peptides – це потужна пептидна формула, націлена на виражені ознаки гіперпігментації. Це найпростіший спосіб удосконалити ваш режим догляду та опрацювати конкретні проблеми шкіри. Сироватка містить ультрависоку концентрацію оксиресвератролу (Oxy-R) в унікальній запатентованій системі стабілізації. Отриманий з шовковиці, Oxy-R століттями використовувався для природного омолодження шкіри, він також багатий на антиоксиданти, має потужні протизапальні властивості і просто приголомшливо освітлює шкіру. У поєднанні з пептидами, що сприяють утворенню колагену та еластину, ця формула створює пружну, сяючу шкіру завдяки унікальній та простій у використанні упаковці, що активується клацанням. Засіб підходить для всіх типів шкіри (навіть для найчутливішої!), його можна наносити щодня, щоб досягти сяючого та рівного кольору обличчя.

Переваги:

  • Вражаючі результати освітлення шкіри: шовковиста формула працює над вирівнюванням тону шкіри та дає помітні результати вже через 7 днів.
  • Запатентована ексклюзивна технологія Oxy-R: Medik8 розробила унікальну систему стабілізації високої концентрації вкрай примхливого нестабільного оксиресвератролу, що забезпечує потужність Oxy-R від першої до останньої краплі.
  • Потрійний удар по гіперпігментації: оксиресвератрол і два пептиди, що освітлюють, забезпечують синергетичну потужність.
  • Ідеально доповнює будь-який режим догляду за філософією CSA: Oxy-R Peptides можна наносити і на день, і на ніч. Цей продукт посилює освітлювальну дію вітамінів С та А та сонцезахисту.
  • Бустер гідратації: сироватка, що гідратує, швидко вбирається, не залишає жирного сліду, дарує шовковистий фініш.

Активні інгредієнти:

  • 1% оксиресвератрол (Oxy-R) - є одним із найпотужніших освітлювальних інгредієнтів у догляді за шкірою. Природний компонент є в екстракті шовковиці. Блокує дію тирозинази, освітлює та повертає сяйво тьмяної шкіри з нерівним тоном.
  • Тетрапептид-301 - освітлювальний пептид, що мінімізує вироблення тирозинази і таким чином запобігає надмірному продукуванню меланіну.
  • Ацетил бета-аланін - пептид, що освітлює, перешкоджає переміщенню меланіну до поверхні шкіри, де надлишок пігменту стає візуально помітним.
  • Гіалуронова кислота має унікальну здатність притягувати з атмосфери вологу і утримувати до 1000 разів більше води, ніж її власна маса. Забезпечує харчування та пружність шкіри.

Перед першим використанням сироватки міцно притисніть кришку пляшечки до характерного звуку "клацання" і струшуйте протягом 30 секунд, щоб активувати формулу. Зніміть кришку та замініть її на дозатор з піпеткою. Після очищення вранці та ввечері нанесіть 6 крапель сироватки на обличчя, шию та область декольте, уникаючи області навколо очей. Зачекайте до повного поглинання, потім нанесіть зволожуючий крем.

Оксиресвератрол від природи набуває коричневого кольору при контакті з водою. Тобто коли ви натискаєте кришечку до характерного "клацання", то таким чином активуєте розчин, оксиресвератрол потрапляє у воду і сироватка набуває насичений коричневий колір. Це нормальне природне явище.

Формула поставляється у форматі двох окремих флаконів по 10 мл кожен. Кожен флакон зберігає ефективність протягом шести тижнів після активації. Активуйте другий флакон із сироваткою лише після того, як ви використовуєте до останньої краплі перший.

Об'єм
10мл
Кількість
2 шт