В наявності

Концентрована сироватка-пілінг AHA PEEL/ESTHEDERM

2 881,00 грн.

Поєднання АНА (гліколева, молочна) та ВНА (саліцилова) у підвищеній концентраціях сприяє ще більш активній регенерації шкіри, що покращує міжклітинні «комунікації». Відбувається розрив десмосомальних зв'язків між кератиноцитами, що призводить до безпечного природного пілінгу. Додатково до складу входить лимонна кислота, яка надає освітлювальний, очищаючий ефект, що відлущує. Сприяє звуженню пір та зниженню себоактивності. При комплексному впливі кислот покращується колір обличчя, текстура. Шкіра набуває свіжого, здорового вигляду. Ефективно відновлює шкіру після агресивної та ушкоджуючої дії УФ-опромінення. Може використовуватись для всіх типів шкіри, особливо рекомендується для щільної, жирної, комбінованої, себоактивної.

Рекомендується використовувати як передпілінгову підготовку та постпілінговий догляд, для м'якого та атравматичного відлущування.

КЛЮЧОВІ ІНГРЕДІЄНТИ:

Активні компоненти – 12% АНА/BНА: 4% гліколевої кислоти пролонгованої дії, 2,5% молочної кислоти, 2,0% саліцилової кислоти, 3,5% лимонної кислоти, аргінін, рН у межах 4 – 4,5.

корекція акне І-ІІ стадії;

протизапальна програма для жирної шкіри;

постакне;

симптоми запалення;

- підвищене виділення шкірного сала (себорея);

вікові акне;

тьмяний колір обличчя;

поверхневі та глибокі зморшки;

непереносимість високих концентрацій кислот;

чутлива жирна шкіра;

передпілінгова підготовка, післяпілінговий догляд;

гіперпігментація.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:

Вечірній догляд. Рекомендується наносити її на шкіру за 15 хвилин до застосування крему від IE, залежно від показань. Вранці обов'язково використати сонцезахисний крем. При лущенні, відчутті стягнутості наносити "Маску на основі гіалуронової кислоти". Курс 4-6 тижнів.

V6610
По типу шкіри
Жирна шкіра
Чутлива ​​шкіра
Призначення
Відлущування
Заспокоєння
Зволоження
Освіження
Освітлення
Проти запалення, акне, висипань
Себорегуляція
Об'єм
30 мл