В наявності

Ліфтинговий крем-гель для повік / Ormedic Balancing Eye Lift Gel / Image

2 567,00 грн.

Крем-гель для повік з ефектом міорелаксації забезпечує стійкий ефект ліфтингу завдяки високому вмісту органічних компонентів. Гель ефективно доглядає ніжну шкіру повік і усуває набряклість, темні кола під очима, в'ялість шкіри, згладжує дрібні зморшки. До складу гелю входять інноваційні поліпептидні сполуки, що стимулюють вироблення природного колагену в клітинах, зміцнюють шкіру, підвищують імунітет і тонус шкіри, ліквідують набряклість і припухлість повік. Основою гелю є екстракт з листя алое барбадоського, що має протизапальну, заспокійливу і загоює дію. Стовбурові клітини швейцарського яблука уповільнюють процеси старіння, реконструюють ДНК, захищають від стресових дій. Гіалуронова кислота в кросполімерній формі насичує клітини водою.

ПЕРЕВАГИ:

Унікальна формула препарату, що включає екстракт насіння кіноа, ферментований чорний чай і мультипептидний комплекс, сприяє розгладжуванню зморшок і зменшенню набряклості. Шкіра вік стає свіжою та підтягнутою.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:

Наносити на попередньо очищену область повік. Для швидкого зняття набряків радимо наносити холодним. Можна використовувати з будь-якого віку. Візьміть продукт у подорож і Вам гарантовано бездоганний та свіжий образ.

КЛЮЧОВІ ІНГРЕДІЄНТИ:

Органічна виноградна вода, органічний сік алое віра, суміш 7 органічних екстрактів.

OEU204
По типу шкіри
Усі типи шкіри
Призначення
Боротьба з темними колами, набряками
Зміцнення
Зняття набряклості
Ліфтинг
Розгладження
Об'єм
30 мл