В наявності

Заспокійлива маска Комфорт+ / Hypo-Sensible Masque Apaisant Anti-Rougeurs / Academie

1 535,00 грн.

Заспокійлива маска призначена для догляду за чутливою шкірою. Засіб покликаний боротися з такими проблемами, як купероз, роздратування та почервоніння. Продукт відрізняється високою ефективністю, оскільки протягом невеликого терміну здатний подарувати шкірі відчуття комфорту, чистоти та свіжості. Маска миттєво пом'якшує та покращує стан чутливої шкіри. Зменшує почуття стягнутості та дискомфорту, ефективно знімає почуття поколювання. Інтенсивно заспокоює, шкіра стає м'якою, еластичною та комфортною.

98,3% інгредієнтів натурального походження

91% збалансована шкіра*

95% зволожена шкіра*

90% ідеально підходить для чутливої шкіри*

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:

Маска наноситься на попередньо очищену шкіру обличчя. Як очищувальні засоби рекомендується скористатися Гіпоалергенним молочком і Гіпоалергенним тоніком. Маску слід нанести на шкіру тонким рівномірним шаром та залишити на 10 хвилин. Після цього необхідно видалити залишки продукту та нанести Програму проти почервоніння. Виробник рекомендує застосовувати маску не частіше ніж 3 рази на тиждень.

РЕЗУЛЬТАТ:

Застосування маски дозволяє досягти приголомшливого ефекту: зникають почервоніння, причиною яких є зовнішні несприятливі фактори, починаються процеси відлущування відмерлих частинок і відновлення шкіри. Нормалізується водний баланс дерми, зменшується прояв алергії. Шкіра стає красивою, сяючою, вирівнюється її тон та рельєф.

КЛЮЧОВІ ІНГРЕДІЄНТИ:

  • Фарфорова квітка;
  • Органічний тростинний цукор;
  • Гіалуронова кислота;
  • Рижикова олія;
  • Вітамін Е.
2068050
По типу шкіри
Суха шкіра
Чутлива ​​шкіра
Призначення
Відновлення
Зволоження