В наявності

Концентрат для обличчя ремоделювання / Redensifying Face B-dose XI / Rhea

3 200,00 грн.

Концентрати B-Dose сумісні лише з косметикою Rhea та не можуть використовуватись як окремий продукт.

ПЕРЕВАГИ:

Містить комбінацію фітокосмецевтичних інгредієнтів з омолоджуючою дією, що зменшують прояви гравітаційного птозу та наслідки оксидантного стресу. Стимулює продукцію колагену, сприяючи підвищенню пружності шкіри.

КЛЮЧОВІ ІНГРЕДІЄНТИ:

Фітоестрогени з хмелю: рослинні екстракти, багаті на молекули з гормоноподібною дією.

Олігопептид 4: стимулює синтез еластину та колагену 1-го типу, відновлюючи синтез еластину та посилюючи зміцнюючий ефект на епідерміс, реорганізуючи матрицю дерми.

Пептид 10: декапептид, який запобігає появі зморшок та тонких ліній, стимулює синтез нових гермінативних клітин в епідермісі та генерує колаген та еластин у дермі.

Олігопептид 3: трипептид, який імітує нормальний біологічний процес синтезу колагену.

Біоплацентарні EGF: білки, екстраговані з Plant Bio Placenta, так звані через його схожість з людською версією. Хронокомплекс: отриманий з екстракту дріжджів, який являє собою комбінацію цитоплазматичних і мітохондріальних компонентів, Saccharomyces cerevisiae. Його відновлююча дія посилює природну здатність шкіри захищати себе від шкідливих впливів довкілля.

GAG Enhancer: покращує тонус шкіри

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:

Додайте 3-6 крапель B-dose у ваш крем RHEA. Поєднання цих продуктів створює нову формулу, максимально насичує інгредієнтами, що діє, що забезпечує найкраще проникнення в шкіру.

B-dose XI
Призначення
Боротьба з першими ознаками старіння
Омолодження
Об'єм
10мл