В наявності

Крем для душу / Frangipani Monoi Shower Cream / ELEMIS

1 500,00 грн.

Розкішний крем для душу

ПЕРЕВАГИ: очищує, кондиціонує, пом'якшує

Крем для душу Франжіпані Моної – унікальний крем із дивовижним ароматом відновить ваш спокій та душевну рівновагу. Створений на основі найновіших технологій. Утворює найніжнішу ароматну піну, яка м'яко очищає шкіру, підтримуючи її захисну функцію. Таїтянська олія Моної та квіти Франжіпані подарують шкірі дивовижний аромат, м'якість та пружність. Всі типи шкіри.

Щодня огортайте своє тіло цим розкішним кремовим очисником для тіла. Удосконалена технологія догляду за тілом забезпечує виключно приємний для шкіри склад із ніжною, натуральною піною, яка повністю очищає шкіру, не знімаючи поверхневі захисні ліпіди. Унікальний і багатий настій екзотичної олії таїтянської моної, традиційної комбінації квітів тіаре, змоченої в маслі копри, який був ароматизований квітами франжіпані, щоб надати шкірі красивої м'якості, еластичністі та ніжного аромату. Для повного розслаблення тіла після купання нанесіть величезну кількість нагород масло для тіла Frangipani Monoi Body Oil.

  • пом'якшує, зволожує та розгладжує шкіру
  • захищає від шкідливого впливу сонця та морської води
  • екзотичний аромат відновлює спокій та душевну рівновагу
  • 2 в 1 поєднує властивості крему для душу і бальзаму для ванни.

КЛЮЧІ ІНГРЕДІЄНТИ ELEMIS Frangipani Monoi Shower Cream:

  • Франжіпані – надає неймовірний розкішний аромат.
  • Масло Моної - зволожує та живить шкіру, зберігаючи її молодість.
  • Олія кокоса - багата на вітамін Е, пом'якшує і зволожує шкіру. Підтримує захисні функції шкіри.

ЕТАПИ НАНЕСЕННЯ

Нанесіть невелику кількість крему для душу на тіло легкими рухами, що масажують, потім змийте. Для розкішного прийому ванни нанесіть засіб на вологу шкіру і пориньте у чуттєвий аромат.

50818
Призначення
Очищення
Пом'якшення
Об'єм
200 мл