В наявності

М’ЯКА ОЧИЩУЮЧА ПІНКА-МУС 129 / Cotton Foam Cleanser / Purles

940,00 грн.

Ідеально очищає шкіру, не пересушуючи її. Забудьте про відчуття сухості і стягнутості після очищення і демакіяжу.

М’яка пінка-мус забезпечує ідеальний демакіяж, делікатно очищує шкіру від надлишкового шкірного сала і забруднень. Продукт призначений для всіх типів шкіри, навіть чутливої. Він підходить і для використання в області очей. Комбінація активних інгредієнтів забезпечує додатковий догляд шкірі у вигляді зволоження і заспокоєння шкіри.

ДІЯ:

  • очищення без роздратування
  • зняття макіяжу з обличчя та очей
  • заспокоює
  • зволожує
  • відновлює гідроліпідну мантію на шкірі, запобігаючи роздратуванню і пересушуванню.

КЛЮЧОВІ ІНГРЕДІЄНТИ:

Екстракт бавовни – багате джерело флавоноїдів, дубильних речовин, мінеральних сполук (таких як фосфор, магній і кальцій). Ефективно заспокоює роздратування. Захищає від шкідливого впливу зовнішніх факторів. Чудово зволожує шкіру.

Пантенол – вітамін В5, тобто пантотенова кислота, є натуральним компонентом шкіри та волосся, необхідним для їх правильного формування. Інгредієнт із загоюючою, заспокійливою та зволожуючою дією.

Гіалуронова кислота – це резервуар вологи для шкіри, впливає на її пружність і захищає від впливу несприятливих зовнішніх факторів. Вона надзвичайно м’яка, не подразнює та не сенсибілізує, її можна використовувати для всіх типів шкіри, включаючи проблемну.

Рослинний гліцерин – інтенсивно зволожує, зв’язує воду в епідермісі до 24 годин, додатково зменшує її випаровування зі шкіри. Підвищує еластичність і гладкість. Завдяки малим молекулам гліцерин має здатність проникати через бар’єр рогового шару.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:

Видавити на кінчики пальців невелику кількість пінки і легкими масажними рухами нанести піну на обличчя, шию, зону декольте. Ретельно змити теплою водою. Рекомендуємо повторити процедуру ще раз, для більш ретельного очищення шкіри. В кінці очищення рекомендуємо використовувати тонік для відновлення РН балансу шкіри.

СКЛАД:

Інгредієнти (INCI): вода (вода), пропандіол, гліцерин, динатрію кокоіл глутамат, каприл/капрамідопропіл бетаїн, пентиленгліколь, пантенол, натрію кокоіл глутамат, натрію хлорид, парфум (аромат), натрію бензоат, натрію гіалуронат, Gossypium Arboreum (бавовна) ) Екстракт клітин листя

129
По типу шкіри
Усі типи шкіри
Призначення
Відновлення
Демакіяж
Заспокоєння
Зволоження
Зняття почервонінь
Освіження
Очищення
Об'єм
125 мл