В наявності

Крем для тіла Франжіпані / Frangipani Monoi Body Cream / ELEMIS

1 500,00 грн.

Розкішний крем для тіла

ПЕРЕВАГИ: пом'якшує, живить, зволожує

Крем для тіла Франжіпані Моної забезпечить шкіру вашого тіла бездоганною молодістю та красою. Натуральні фітоолії, що входять до складу крему, заспокоюють шкіру та знімають подразнення, відновлюють природний баланс. Ефірні олії Герані та Пальмарози залишають ніжну ароматну ноту на шкірі, тоді як молочні протеїни живлять вашу шкіру, відроджуючи її природне сяйво. Найбагатше джерело вітамінів та мінералів Екстракт Овса зробить шкіру ніжною та гладкою.

Продукт-Бестселер. Всі типи шкіри.

Цей розкішний крем для тіла збагачений вишуканою олією макадамії та кунжутною олією, багатою на ліпіди, що робить шкіру глибоко зволоженою і шовковистою. Унікальне додавання екзотичної олії таїтянської моної, суміші квітів тіаре, просочених олією копри, ароматизовано квітами Frangipani надають шкірі м'якості, краси та ніжного аромату. Для повного розслаблення тіла використовуйте крем для душу Frangipani Monoi Shower Cream, скраб для тіла Frangipani Monoi Body Scrub і масло для тіла Frangipani Monoi Body Oil.

  • забезпечує глибоке зволоження
  • забезпечує ідеальне харчування та догляд
  • унікальна композиція ефірних олій забезпечують гармонію та баланс емоцій

КЛЮЧІ ІНГРЕДІЄНТИ ELEMIS Frangipani Monoi Body Cream:

  • Молочні протеїни – багаті мінералами, амінокислотами та вітамінами, насичують та зволожують шкіру, повертаючи їй природне сяйво та свіжий зовнішній вигляд.
  • Олія Ехіума – відновлює природний баланс шкіри.
  • Овес - багатий на вітаміни і мінерали, зволожує природним чином, усуває подразнення, робить шкіру ніжною і гладкою.
  • Ромашка та Лаванда – природні протизапальні компоненти, заспокоюють шкіру, знімають роздратування, відновлюють природний баланс.

ЕТАПИ НАНЕСЕННЯ

Наносите на очищену шкіру вранці та ввечері масажними рухами.

60820
Призначення
Живлення
Зволоження
Пом'якшення
Об'єм
200 мл