В наявності

Дорогоцінна суха олія 109 / Goddess’ Dry Oil / Purles

1 140,00 грн.

Суха олія для обличчя та тіла, яка чудово зволожує та живить шкіру, роблячи її сяючою.

Синергія трьох олій (жожоба, абрикосової кісточки та солодкого мигдалю) забезпечує видимі результати відразу після нанесення – сяюча розгладжена шкіра.

Екстракт ікри, багатий на вітаміни, мікроелементи та амінокислоти, уповільнює процес старіння.

Олія швидко поглинається, не залишаючи жирної плівки на шкірі.

Містить 94% натуральних компонентів

КЛЮЧОВІ ІНГРЕДІЄНТИ:

Масло жожоба – має структуру, схожу на природну гідроліпідну плівку шкіри, завдяки чому чудово вбирається і не залишає жирного блиску. Живить, розгладжує і тонізує епідерміс, захищає від УФ-променів. Жожоба має регенеруючі та антиоксидантні властивості, рекомендований як для сухої шкіри з пошкодженим ліпідним шаром епідермісу, так і для жирної та комбінованої.

Кремнезем – регенерує шкіру. Покращує кровообіг, має протинабрякову дію, ущільнює судини, підтягує і зміцнює. Кремнезем показаний для шкіри з розацеа та втратою пружності. Сприяє надходженню кисню в епідерміс.

Вітамін Е – найефективніший антиоксидант. Він проникає глибоко в шкіру, захищаючи всі жирові компоненти шкіри від окислювального стресу. Запобігає фотостарінню, має протизапальні властивості, сприяє загоєнню та покращує ліпідний бар’єр епідермісу, завдяки чому шкіра стає краще зволоженою, еластичнішою, а дрібні зморшки розгладжуються.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:

Збовтайте на нанесіть необхідну кількість на обиччя та/чи тіло, ретельно розподіліть до повного поглинання шкірою. Насолоджуйтесь легким приємним ароматом та сяйвом шкіри.

СКЛАД:

Caprylic/Capric Triglyceride, Cyclopentasiloxane, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Mica, Silica, Parfum (Fragrance), Tocopheryl Acetate, CI 77891 (Titanium Dioxide), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, CI 77491 (Iron Oxides), Tin Oxide, Tocopherol, Caviar Extract, Linalool, Hexyl Cinnamal, Limonene, Benzyl Salicylate, Citronellol.

109
По типу шкіри
Усі типи шкіри
Призначення
Зволоження
Зміцнення
Омолодження
Проти зморшок, пігментації, куперозу, почервоніння, набряклості
Регенерація
Розгладження
Об'єм
50 мл