В наявності

Бальзам для вмивання Роза / Pro-Collagen Rose Cleansing Balm / ELEMIS

2 370,00 грн.

Супер очищаючий бальзам

ПЕРЕВАГИ: глибоко очищає, пом'якшує, живить шкіру

Продукт-Бестселер. Цей активний бальзам, що глибоко очищає, розчиняє макіяж, видаляє забруднення зі шкіри, очищує пори і дарує відчуття комфорту. Унікальна комбінація ефірних олій та восків легко видаляють надлишок себуму, очищуючи пори та запобігаючи появі бактерій. Ідеально та делікатно очищає шкіру, не викликаючи зневоднення, надаючи відчуття комфорту за рахунок утримання у складі ліпідів. Махровий рушник для зняття бальзаму в упаковці. Підходить для всіх типів шкіри, у тому числі для комбінованої та жирної.

Очищення шкіри Бальзамом Про-Коллаген відтворює почуття, які відчуваєш при відвідуванні SPA: при зіткненні зі шкірою бальзам розкриває багатогранний аромат 100% натуральних ефірних олій, ароматерапевтичний ефект.

Цей потужний бальзам, що глибоко очищає, розчиняє макіяж і видаляє забруднення зі шкіри. Розкішні за властивостями віск троянди та мімози наповнені живильними оліями бузини, седмичника та Optimega™ та доповнені омолоджуючими середземноморськими водоростями Padina Pavonica. Бальзам Про-Коллаген інтенсивно очищає, живить та надає сяйво Вашій шкірі.

НЕЗАЛЕЖНІ КЛІНІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ:

96% користувачів підтвердили, що продукт допоміг їм пом'якшити та заспокоїти шкіру.

94% користувачів погодилися, що продукт допоміг їм зберегти чистоту шкіри.

91% користувачів вважають, що продукт ефективно видаляє макіяж

КЛЮЧІ ІНГРЕДІЄНТИ ELEMIS Pro-Collagen Cleansing Balm:

  • Олія Optimega™ - натуральна олія з Великобританії. Інноваційний комплекс optimega™ та екстракт водорості Падіна Павоніка мають потужну омолоджуючу дію, розгладжуючи та підтягуючи шкіру.
  • Олія Седмичника є потужними антиоксидантами, а також пом'якшують шкіру, відновлюючи її захисні функції.
  • Падина Павоніка – стимулює скорочення фібробластів, зміцнюючи тим самим мережу колагенових волокон.
  • Віск мімози та троянди – пом'якшує та зволожує шкіру, надає заспокійливу, протизапальну дію, перешкоджає появі зморшок.
  • Унікальна композиція з натуральних ефірних олій – герань, м'ята, лаванда, ромашка, евкаліпт, дерево хо, апельсин, ментол, подорожник.

ЕТАПИ НАНЕСЕННЯ

Розігрійте долоні, візьміть невелику кількість Бальзаму, та легкими круговими масажними рухами нанесіть на сухе обличчя, шию та декольте. Змочіть кінчики пальців і продовжуйте масаж до отримання ніжної емульсії-молочка. Видаліть бальзам за допомогою теплого вологого рушника ELEMIS. Використовуйте вранці та ввечері. Уникайте контакту з очима.

Для інтенсивного харчування шкіри можна використовувати цей продукт як маску для обличчя. Нанесіть багато бальзаму, біля чайної ложки, на обличчя, шию і декольте, акуратно масажуючи кінчиками пальців для активізації шкіри. Залишіть на 10 хвилин, потім прикладіть вологий теплий рушник до обличчя. Попрактикуйтеся виконати глибоке черевне дихання і насолоджуйтеся чуттєвим ароматом СПА. Ніжними рухами змийте маску теплою махровою серветкою або водою. Для максимального живлення та глибокого очищення насолоджуйтесь цією процедурою у теплій ванні. Бальзам може танути під час нагрівання, але чудово відновлюється при охолодженні.

40196
Призначення
Живлення
Очищення
Пом'якшення
Об'єм
100 мл