В наявності

Денний зволожуючий крем із SPF 30 / Advanced Day Total Protect / Medik8

3 273,00 грн.

Секрет молодості відомий фахівцям британського бренду Medik8. Зберегти красу та уповільнити процеси старіння виявилося зовсім нескладно – потрібно лише захистити шкіру від ультрафіолетового випромінювання та вільних радикалів, не дозволивши їм зруйнувати запаси колагену. Advanced Day Total Protect Medik8 допомагає запобігти передчасному старінню шкіри, яке часто спровоковане негативними факторами екології. Поживний денний крем поєднує цілу низку захисних технологій і відновлює рівень гідратації шкіри, щоб вона виглядала здоровою та молодою. Продукт поєднує захист від забруднення, інфрачервоного світла, блакитного світла, SPF 30, а також 5-зірковий захист від UVA – і все це в одній невагомій зволожуючій формулі! Екстракт моринги та какао створюють захисний щит від шкідливого впливу зовнішніх агресорів, підвищують рівень колагену та посилює антиоксидантну сітку в цілому. Захисний пептид у складі, відомий як карнозин, є одним з найефективніших компонентів, що омолоджують. Крем Advanced Day Total Protect насичує необхідними елементами та допомагає отримати бажаний результат. Правильно підібрані складові помітно зменшують пігментні плями, покращують зовнішній вигляд шкіри і найголовніше - надають видимий ефект омолодження.

Переваги:

  • Забезпечує рівень захисту від UVA-променів SPF30.
  • Гарантує надійний захист шкіри від щоденного стресу: від синього світла, забруднення, інфрачервоного світла та глікації.
  • Запобігає появі передчасних ознак старіння, спровокованих впливом сонця.
  • Нейтралізує небезпечні вільні радикали та стимулює вироблення колагену.
  • Запобігає появі пігментації.
  • Покращує тургор шкірного покриву.
  • Інтенсивно живить та зволожує шкіру протягом усього дня.

Активні інгредієнти:

  • УФ-фільтри – комплекс сонцезахисних фільтрів, ретельно відібраних за їх тривалу дію, безпеку та потужність для захисту шкіри від шкідливих UVA- та UVB-променів.
  • Карнозин – захисний пептид, який природно виробляється в організмі. Блокує шкідливу шкіру цукру від зв'язування з колагеном, запобігаючи утворенню зморшок і захищаючи шкіру від інфрачервоного пошкодження.
  • Екстракт морінги – антиоксидант нового покоління, що утворює щит на поверхні шкіри для запобігання пошкодженням, спричиненим забрудненнями з навколишнього середовища.
  • Екстракт какао - потужний екстракт, отриманий із зерен какао, захищає шкіру від шкідливого впливу блакитного світла, пригнічує активність небезпечних вільних радикалів та підвищує рівень колагену.

Вранці після очищення нанесіть невелику кількість Advanced Day Total Protect на обличчя, шию та зону декольте, уникаючи області навколо очей. Акуратно утріть у шкіру висхідними рухами і дозвольте повністю вбратися.