В наявності

Сонцезахисний матуючий ВВ-крем SPF 30 / Blemish Balm Cream (BBC) / Genosys

1 733,00 грн.

Genosys Intensive Blemish Balm Cream SPF30 буде актуальним у догляді за шкірою будь-якого типу, адже він поєднує в собі не тільки функцію захисту від ультрафіолету, але також піклується про підтримку балансу вологи, сприяє відновленню, стимулює колаген та забезпечує легкий ефект, що матує.

BB Крем Genosys має досить високу перекривну здатність, середню щільність, при цьому текстура продукту дозволяє легко, комфортно і рівномірно розподіляти його по шкірі.

Основні переваги Genosys Blemish Balm Cream

  • Крем чудово перекриває незначні естетичні недоліки, такі як висипання, нерівності тону, запалені ділянки, при цьому не створює неприродної маски – шкіра виглядає натуральною та свіжою.
  • Генозис ББ крем має фактор УФ-захисту SPF30, що є оптимальним для міських умов у період підвищеної сонячної активності. Шкіра надійно захищена від УФ-ушкоджень та довше зберігає молодість!
  • Формула Genosys BB Cream дозволяє продукту підлаштовуватися під тон шкіри, перекривати недоліки, при цьому склад входить цілу низку компонентів, які допомагають шкірі боротися з висипаннями, запаленнями, пігментними плямами.
  • У Genosys BB крем входить освітлювальний компонент арбутин, заспокійливі та зволожуючі компоненти аденозин та алантоїн, природні антисептики – екстракт материнки та олія листя евкаліпту, омолоджуючий екстракт щавлю та інші антиоксидантні рослинні екстракти.