В наявності

Зволожуючий крем-праймер / Superfood Glow Priming Moisturiser / ELEMIS

2 100,00 грн.

Зволожуючий крем із ефектом хайлайтера

ПЕРЕВАГИ: освітлює, живить, зволожує

Новинка, яка б'є усі світові рекорди продажів! Зволожіть шкіру і надайте їй блискучий блиск за допомогою цього живильного зволожуючого крему з пребіотиками. Підбадьорлива комбінація чайного гриба, ферментованого імбиру та світловідбиваючі мікромінерали надають шкірі свіжості та сяйва.

Продукт багатофункціональний, може використовуватися як щоденний зволожуючий крем, зволожуючий праймер під макіяж або як хайлайтер для надання шкірі природного сяйва. Для всіх типів шкіри

Забезпечує блиск, миттєво зволожує, перетворює праймер. Формула насичена освітлювальним екстрактом чайного гриба і ферментованим імбиром, що посилює сяйво, для неперевершеного сяйва. Ферментована олія чайного дерева і пробіотик балансують шкіру, а мінерали, що відбивають світло, надають красиве свічення. Ця універсальна формула чудово підходить для використання як праймер під макіяж, а також хайлайтера. Чи не містить силіконів, Vegan Friendly формула.

Aромат - олія чорної смородини, 100% натуральний

КЛЮЧОВІ ПЕРЕВАГИ:

  • Надає шкірі краси та миттєве сяйво
  • Підкреслює красу шкіри та виділяє риси обличчя
  • Полегшує нанесення макіяжу
  • Живить та зволожує
  • Допомагає приховати недоліки

КЛЮЧІ ІНГРЕДІЄНТИ ELEMIS Superfood Glow Priming Moisturiser:

  • Чайний гриб (КОМБУЧА) є продуктом ферментації солодкого чорного чаю за симбіозом двох мікроорганізмів. В результаті цього процесу утворюються сполуки, які неможливо отримати іншим способом. Багатий на вітаміни та органічні амінокислоти, чайний гриб забезпечує рівний тон обличчя і сяйво.
  • Ферментована олія Чайного Дерева - отримана шляхом унікальної технології ферментації, яка виробляє ферменти, що змінюють структуру рослинної олії, виділяючи ліпіди та полісахариди, для оздоровлення та харчування шкіри.
  • Ферментований Імбир - натхненний давніми традиціями, Імбир тисячоліттями використовувався у Стародавньому Китаї та інших країнах Азії для освітлення та сяйва шкіри.
  • Світловідбивні Мінерали - відбивають і розсіюють світло, перебуваючи на поверхні шкіри, також дуже легко змиваються очищувачем. Надають шкірі супер сяйва, приховуючи її вади.

ЕТАПИ НАНЕСЕННЯ

Цей продукт можна використовувати трьома способами:

  1. Нанести на очищену шкіру і використовувати як самостійний зволожувач для розкішного сяйва шкіри.
  2. Як праймер (основи) під макіяж, для більш стійкого та природного макіяжу протягом дня.
  3. Як хайлайтер, для забезпечення сяйва і виділення контурів обличчя.

При використанні крему з SPF праймер наносимо першим засобом.

Зберігайте у сухому місці, краще на туалетному столику або у сумці, у ванній кімнаті не рекомендується.

50124
Призначення
Живлення
Зволоження
Освіжає
Сяйво
Об'єм
30 мл