В наявності

Дует для очей / ULTRA SMART Pro-Collagen Eye Treatment Duo / ELEMIS

5 850,00 грн.

Розгладжування зморшок вдень та вночі

ПЕРЕВАГИ: омолоджує, розгладжує, підтягує

Ласкаво просимо в еру смарт догляду за шкірою. Клінічно протестована система для догляду за шкірою навколо очей вранці та ввечері, у якій використовуються технології ULTRA SMART, щоб зменшити появу глибоких зморшок та темних кіл. Розкішно оновить найделікатнішу зону і зробить її глибоко зволоженою. Металеві аплікатор в наборі.

Інноваційний комплекс-дует для боротьби зі зморшками націлений на глибокі лінії та втрату пружності, що забезпечує більш гладкий контур очей.

У наборі:

  1. Ранковий бальзам для очей, створений із використанням Triple Targeted Dermal Complex, допомагає зменшити появу набряклості, освітлює темні кола та підтягує, надаючи шкірі ліфтингу. Легка текстура бальзаму створює ущільнення для красивого нанесення макіяжу.
  2. Інноваційний Вечірній крем для повік тане на шкірі, в той час як Slow Release Dermal Technology (дермальна технологія з повільним вивільненням) працює протягом усієї ночі, щоб потовстіти ніжну шкіру навколо очей і надати їй молодого вигляду.
  3. Масажер для очей з прохолодним наконечником, щоб ніжно, але ефективно опрацювати делікатну зону та покращити вбирання крему.

Клінічно доведено, що синергія цього дуету значно зменшує появу глибоких ліній та темних кіл протягом 28 днів від початку використання.

Шкіра навколо очей тонша і ніжніша, ніж решта вашого обличчя. ULTRA SMART Pro-Collagen Eye Treatment дует пропонує два цілеспрямовані догляди: легкий, що охолоджує бальзам на день, який допомагає зняти втому та підтягнути шкіру, і живильний крем на вечір забезпечує інтенсивне зволоження під час сну. Разом ця продукти створюють ідеальне антивікове рішення для очей.

Розроблено для всіх типів шкіри, щоб протистояти численним ознакам старіння навколо очей.

КЛЮЧІ ІНГРЕДІЄНТИ ELEMIS ULTRA SMART Pro-Collagen Eye Treatment Duo:

  • ULTRA SMART LINE FIGHTING COMPLEX - комбінація з 3-х сильнодіючих водоростей та помаранчевого африканського бульбина, призначена для зменшення глибоких ліній та зморшок.
  • ULTRA SMART ТРИХМІРНИЙ ДЕРМАЛЬНИЙ КОМПЛЕКС - полісахарид - щільний комплекс, призначений для усунення набряклості під очима, темних кіл і підтягує вплив на шкіру.
  • ПЕПТИДНА ТЕХНОЛОГІЯ ДРОНІВ - діє як цільова система доставки, забезпечуючи шкірі настільки необхідний імпульс для зволоження та омолодження.
  • ХЛОРЕЛЛА - одноклітинна бура водорість, що забезпечує синтез колагену та покращує еластичність шкіри, надаючи розгладжуючий та реструктуруючий ефект.

ЕТАПИ НАНЕСЕННЯ

Наносите невелику кількість засобу для догляду за очима ULTRA SMART вранці або вночі на область навколо очей і масажуйте круговими рухами до повного всмоктування, використовуючи аплікатор для очей.

Крок 1: Почніть з правого ока. Взявши аплікатор, використовуйте кульковий кінець ролика та намалюйте три вісімки, розгладжуючи гусячі лапки в області зовнішнього ока.

Крок 2: Проведіть аплікатор під контуром ока від зовнішнього ока до кута носа та злегка натисніть. Потім проведіть по надбрівній кістці до зовнішнього кута ока, роблячи паузу, щоб злегка натиснути. Повторіть тричі.

Крок 3: Перемістіть аплікатор між бровами та намалюйте три фігури з вісімок.

Повторіть кроки 1 та 2 для лівого ока. Повторіть крок 3.

Очистіть аплікатор теплою водою та висушіть безворсовою тканиною. Аплікатор можна охолоджувати для посилення ефекту масажу.

50160
Призначення
Anti-age терапія
Омолодження
Підтягує
Розгладжує
Об'єм
10мл
Кількість
2 шт