В наявності

Гіалуроновий крем зволожуючий живильний 126 / HyalurOxy Rich Cream / Purles

1 290,00 грн.

Інтенсивно увлажняющий, поживний та антивіковий крем для сухої, дуже сухої шкіри.

Насичена і бархатна текстура забезпечує комфортне нанесення. Гіалуронова кислота та гліцерин натурального походження відновлюють рівень зволоження шкіри. Сучасний глікокін комплекс забезпечує антивіковий ефект. Стимулює синтез багатьох важливих будівельних елементів шкіри. Екстракт бурих водорослей посилює антивіковий ефект і насичує шкіру кислородом. В результаті – укріплена, розгладжена шкіра та зменшення ознак старіння.

КЛЮЧОВІ ІНГРЕДІЄНТИ:

Сквалан – входити до складу шкірного сала, його кількість у шкірі зменшується з віком. Має сильні увлажняючі та регенеруючі властивості, ущільнює гідроліпідну кулю, має протизапальні та антиоксидантні властивості. Він пом'якшує шкіру і робить її шовковистою на ощупь. Його гіпоалергенність забезпечує безпеку для дуже чутливої шкіри, схильної до подразнення.

Рослинний гліцерин – інтенсивно увлажнює, зв'язує воду в епідермісі до 24 годин, додатково зменшує її випаровування зі шкіри. Підвищує еластичність і гладкість. Завдяки малим молекулам гліцерин має здатність проникати через бар'єр рогової кулі.

Олія ши – стимулює регенерацію шкіри, захищає її від шкідливого впливу сонячного випромінювання, заспокоює і має протизапальні властивості. Олія ши зменшує випаровування води з шкіри, вона стає гладкою, живленою та увлажненою.

Вітамін Е – найефективніший антиоксидант. Він проникає глибоко в шкіру, захищаючи всі жирові компоненти шкіри від окислювального стресу. Запобігає фотостарінню, має протизапальні властивості, сприяє загоєнню та покращує ліпідний бар'єр епідермісу, завдяки чому шкіра стає краще увлажненою, еластичнішою, а дрібні зморшки розгладжуються.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:

Нанесіть масажними рухами невелику кількість крему на обличчя, шию та декольте до повного вбирання.

СКЛАД:

Aqua (Water), Glycerin, Squalane, Butylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, C10-18 Triglycerides, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cetyl Alcohol, Glyceryl Steara Pentylene Glycol, Ethylene/Acrylic Acid Copolymer, Phenoxyethanol, Hydrolyzed Yeast Extract, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum, Acrylates/C10-30 , Polyglucuronic Acid, Laminaria Digitata Extract, Sodium Hyaluronate, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Poloxamer 338, Silica, Citric Acid, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate.

126
По типу шкіри
Усі типи шкіри
Призначення
Антиоксидантна
Живлення
Заспокоєння
Захист
Зволоження
Омолодження
Розгладження
Об'єм
50 мл