В наявності

Колекція бестселерів для обличчя та тіла у люкс косметичці / The Jetsetters Edit The Lux Face & Body Traveller / Elemis

3 360,00 грн.

Ідеальний набір із 6 бестселерів для подорожей.

Цей розкішний набір для догляду за шкірою з голови до п'ят стане кращим подарунком для мандрівників. До цієї колекції входить шість бестселерів з удосконаленими формулами для догляду за шкірою обличчя та тіла в ексклюзивній дорожній косметичці ELEMIS. Ця колекція включає все, що вам потрібно для зволоження і харчування вашої шкіри в подорожах.

У НАБОРІ:

  • Pro-Collagen Cleansing Balm 20 г;
  • Pro-Collagen Marine Cream 15 мл;
  • Pro-Collagen Eye Revive Mask 4 мл;
  • Superfood Facial Oil 5 мл;
  • Frangipani Monoi Shower Cream 100 мл;
  • Frangipani Monoi Body Cream 100мл;
  • Люкс тремтів косметичка.

Очищаючий бальзам Pro-Collagen, відомий своєю унікальною текстурою, що трансформує, видаляє макіяж, щоденні забруднення і політанти, надаючи шкірі обличчя м'якість і сяючий колір.

Pro-Collagen Marine Cream покращує пружність та еластичність шкіри, надаючи їй гладкість та молодість.

Маска Pro-Collagen Eye Revive Mask мінімізує зморшки навколо очей, одночасно зменшуючи набряклість та темні кола.

Наситить шкіру щоденною рекомендованою порцією потужних суперфудів за допомогою відзначеного нагородами масла для обличчя Superfood, яке миттєво вбирається в шкіру, надаючи їй сяйва без ефекту обтяження.

Перетворіть звичайне прийняття душу в розкішну сенсорну СПА процедуру за допомогою крему для душу Frangipani Monoi, який робить шкіру шовковистою і м'якою, водночас інтенсивно живлячи її.

Розкішний крем для тіла, з неперевершеним квітковим ароматом Frangipani Monoi, збагачений живильними маслами, дарує шкірі відчуття гладкості та ніжного аромату екзотичних квітів франжіпані.