В наявності

Поживний крем зі стовбуровими клітинами 121 / Stem Cells Nourishing Cream / Purles

1 220,00 грн.

Містить інноваційний комплекс PhytoCellTec ™ MD, який використовує новаторську технологію закритих в ліпосоми стовбурових клітин з надзвичайно рідкісної швейцарської яблуні. Біологічний потенціал комплексу продовжує молодість шкіри, затримує ендогенне старіння, зміцнює потенціал регенерації шкіри і покращує її вигляд. Рецептуру препарату збагачують ключові складові для збереження гідроліпідної рівноваги, еластичності і щільності шкіри, зокрема, гіалуронова кислота, а також вітаміни А і E. Регулярне застосування крему сприяє поліпшенню еластичності, скорочення кількості та глибини зморшок, а також повертає шкірі обличчя здоровий блиск.

КЛЮЧОВІ ІНГРЕДІЄНТИ:

Гіалуронова кислота – це резервуар вологи для шкіри, впливає на її пружність і захищає від впливу несприятливих зовнішніх факторів. Компонент надзвичайно м’який, не подразнює, його можна використовувати для всіх типів шкіри, включаючи проблемну.

Вітамін А – один з вітамінів молодості, його стимулююча дія зменшує зміни, що відбуваються в процесі старіння. Він необхідний для правильного формування та регуляції росту клітин шкіри. Він збільшує вироблення колагену та еластину, а також превентивно запобігає їх розпаду. Крім того, помітно підтягує, зменшує дрібні зморшки, зменшує глибокі та мімічні зморшки, покращує риси та контури обличчя.

Вітамін Е – найефективніший антиоксидант. Він проникає глибоко в шкіру, захищаючи всі жирові компоненти шкіри від окислювального стресу. Запобігає фотостарінню, має протизапальні властивості, сприяє загоєнню та покращує ліпідний бар’єр епідермісу, завдяки чому шкіра стає краще зволоженою, еластичнішою, розгладжуються зморшки.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:

М’якими круговими рухами нанесіть невелику порцію крему по масажним лініям обличчя, шиї та декольте.

СКЛАД:

Aqua (Water), Octyldodecanol, Decyl Oleate, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, C10-18 Triglycerides, Cera Alba (Beeswax), Glycerin, Coco-Caprylate, Ceteareth-20, Microcrystalline Cellulose, Phenoxyethanol, Ceteareth-12, Dimethicone, Sodium PCA, Polyacrylate-13, Caprylyl Glycol, Cellulose Gum, Chlorphenesin, Polyisobutene, Xanthan Gum, Disodium Edta, Sodium Hyaluronate, Parfum (Fragrance), Triethanolamine, Isomalt, Polysorbate 20, Sorbitan Isostearate, Retinyl Palmitate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, PVP, Malus Domestica Fruit Cell Culture Extract, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Sodium Benzoate, Lactic Acid.

121
По типу шкіри
Усі типи шкіри
Призначення
Заповнення глибоких і дрібних зморшок
Зволоження
Омолодження
Підтягує
Сяйво
Об'єм
50 мл