В наявності

Ексфоліант-желе / Superfood Blackcurrant Jelly Exfoliator / ELEMIS

1 420,00 грн.

Ніжний, багатий на антиоксиданти скраб для обличчя

ПЕРЕВАГИ: живить, відлущує, оживляє

Цей живильний желеподібний ексфоліант наповнений багатими антиоксидантами екстрактами Superfood, забезпечує глибоке живлення та зволоження. Робить шкіру м'якою, пружною та еластичною, забезпечує свіжість та здорове сяйво. Для всіх типів шкіри, для чоловіків та жінок.

До складу Superfood Blackcurrant Jelly Exfoliator входять частинки чорної смородини із стійкими джерелами антиоксидантів, які м'яко, але ефективно відлущують шкіру, а пребіотик, природно отриманий із цукру, допомагає підтримувати баланс здорової мікрофлори шкіри.

Використовуйте цей ніжний скраб, щоб допомогти видалити відмерлі клітини шкіри, які роблять колір обличчя тьмяним і втомленим. Зволожуюча гліцеринова основа допомагає шкірі почуватися м'якою та гладкою, не видаляючи ліпіди. Формула на 100% складається із натуральних компонентів. Продукт-веган. Підходить для молодої шкіри.

КЛЮЧОВІ ІНГРЕДІЄНТИ ELEMIS Superfood Blackcurrant Jelly Exfoliator:

  • Пре-біотик - підтримка дорогоцінного мікробіомного балансу шкіри, відновлення ph
  • Чорниця північна - містить цілу колекцію вітамінів та мікроелементів, в ній можна знайти практично все: вітаміни C, B1 та B6; вітамін B3, що насичує шкіру киснем; РР, що відновлює зволоженість шкіри; B9, що надає загоювальний ефект; вітамін K, що перешкоджає розвитку синців; марганець та кобальт, що прискорюють загоєння ран; калій; заспокійливий шкіру магній; фосфор, що відновлює нервові закінчення; залізо, кальцій і переважний розвиток акне цинк. Вітамін A в чорниці знаходиться відразу в трьох формах - це ретинол, що надає омолоджуючий і освітлювальний ефект, бета-каротин, що відновлює шкіру після сонячних опіків і посилює природний захист від сонця, і лютеїн, що особливо активно діє на судини шкіри.
  • Чорний чай – відбілює шкіру, усуваючи пігментні плями, розгладжує дрібні зморшки, надає здорового відтінку шкіри обличчя.
  • Смородина дика - прекрасний засіб для лікування багатьох шкірних захворювань, оскільки ефективно відновлює природні бар'єрні функції шкіри. Дає прекрасний зволожуючий ефект, що відновлює і розгладжує.
  • Олія насіння огірка - багата на лінолієву кислоту, чудово пом'якшує і заспокоює шкіру. Відновлює еластичність шкірного покриву.
  • Олія мигдалю - тонізує, пом'якшує та зволожує шкіру. Є джерелом пальмітолеїнової кислоти, яка є природним чином у клітинах нашої шкіри. Надає шкірі ніжності та м'якості.

ЕТАПИ НАНЕСЕННЯ

Нанесіть на вологу шкіру ніжними масажними рухами, щоб перетворити текстуру продукту на молочний скраб. Залишіть на кілька хвилин і змийте теплою водою.

50743
Призначення
Відлущування
Живлення
Очищення
Об'єм
50 мл