В наявності

Сяюча основа SPF 50+ 122 / Brightening Base SPF 50+ / Purles

980,00 грн.

Легкий крем містить хімічні фільтри останнього покоління, що володіють абсолютною стійкістю до ультрафіолетового випромінювання променів типу А / В, введені в емульсію в нано-подрібненні, захищає шкіру від інсоляції, запобігає фотодерматози і еластоз, зводить до мінімуму появу активних форм кисню, знижує активність меланоцитів, запобігає зневодненню. Продукт є унікальним не тільки своєю легкістю і високотехнологічним складом, він також оснащений легким тонуючим і світловідбиваючим ефектом.

КЛЮЧОВІ ІНГРЕДІЄНТИ:

Сквалан – входить до складу шкірного сала, його кількість у шкірі зменшується з віком. Має сильні зволожуючі та регенеруючі властивості, ущільнює гідроліпідний шар, має протизапальні та антиоксидантні властивості. Він пом’якшує шкіру і робить її шовковистою на дотик. Його гіпоалергенність забезпечує безпеку для дуже чутливої ​​шкіри, схильної до подразнення.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:

Використовувати продукт перед виходом на вулицю. Застосовувати після свого основного догляду. Перед вживанням збовтувати.

СКЛАД:

Aqua (Water), Ethylhexyl Methoxycinnamate, C12-15 Alkyl Benzoate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol [nano], Cyclopentasiloxane, C20-22 Alkyl Phosphate, VP/Eicosene Copolymer, Butylene Glycol, Diethylhexyl Butamido Triazone, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, C20-22 Alcohols, Cetearyl Alcohol, Polymethyl Methacrylate, Dipropylene Glycol, Decyl Glucoside, Phenoxyethanol, Coco-Glucoside, Tromethamine, Parfum (Fragrance), Palmitoyl Proline, CI 77492 (Iron Oxide), Alpha- Glucan Oligosaccharide, Chlorphenesin, Pentasodium Ethylenediamine Tetramethylene Phosphonate, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Magnesium Palmitoyl Glutamate, Sodium Palmitoyl Sarcosinate, Squalane, Glycerin, Boswellia Serrata Gum, CI 77491 (Iron Oxide), Sclerotium Gum, Propylene Glycol, Xanthan Gum, Polysorbate 60, CI 77499 (Iron Oxide), Citric Acid, BHT.

122
По типу шкіри
Усі типи шкіри
Призначення
Антиоксидантна дія
Вирівнювання
Заспокоєння
Захист
Зволоження
Пом'якшення
Об'єм
30 мл