В наявності

Подарунковий набір "Зволоження" / Gift Set "Derm Acte" / Academie

3 780,00 грн.

Океан сповнений багатств, як і наш подарунковий набір "Зволоження"! З цим набором ви поринете у світ глибокого зволоження та відновлення шкіри.

Супервітамінний зволожуючий крем (банку 50 мл): Натхненний методами мезотерапії, цей крем з ультратонкою текстурою збагачений унікальним дуетом гіалуронової кислоти та вітамінів (B, E та F), який додасть вашій шкірі об'єму, зменшить ознаки зморшок та усуне втому.

Мультивітамінна маска – (тюбик 50 мл): Ця кремова маска, багата на вітаміни, допоможе відновити оптимальний рівень зволоження шкіри та зміцнити її захисну систему, одночасно борючись з ознаками старіння.

Наш набір "Зволоження" є ідеальним поєднанням догляду та естетичної космецевтики, забезпечуючи вашій шкірі інтенсивне зволоження та омолодження!

Сума кожного продукту окремо виходить 5348 грн (крем 3458 грн + маска 1890). Вигода 1568!

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:

Зволожуючий крем:

Вранці та/або ввечері на очищену шкіру наносите легкими масажними рухами на все обличчя, шию та зону декольте.

Мультивітамінна маска:

1-2 рази на тиждень наносити рясним шаром на очищену шкіру обличчя та шиї, уникаючи області навколо очей. Залишіть на 15-20 хвилин. Видаліть надлишки серветкою.

РЕЗУЛЬТАТ:

Набір "Зволоження" від Academie забезпечує вашій шкірі посилене зволоження та інтенсивне омолодження. Супервітамінний зволожуючий крем допомагає збільшити об'єм шкіри та згладити ознаки зморшок та втоми. Мультивітамінна маска бореться з ознаками старіння, відновлюючи оптимальний рівень зволоження шкіри та зміцнюючи її захисну систему. Результатом використання цього набору є зволожена, укріплена і молодша шкіра, що виглядає, що надає вам відчуття свіжості і впевненості.

КЛЮЧОВІ ІНГРЕДІЄНТИ:

Гіалуронова кислота, Абрикосово-мигдальне масло, Вітамін B5, Вітамін Е, Вітамін F, Вітамін C, Вітамін РР.