В наявності

Активний крем, що відновлює і загоює / Ultimate Recovery / Medik8

1 927,00 грн.

Після інтенсивних процедур або впливу екології шкіра може стати більш чутливою, вразливою та пошкодженою. Для ушкодженої шкіри характерний ослаблений природний бар'єр. Це призводить до швидкої втрати вологи та беззахисності перед негативними факторами зовнішнього середовища. Ultimate Recovery поєднує ефективні інгредієнти, що відновлюють шкірний бар'єр. Інноваційний продукт використовує потенціал перфтордекаліну, який насичує шкіру киснем та допомагає відновити здоровий свіжий колір шкіри. Бета-глюкан допомагає збільшити кількість колагену, забезпечуючи комфорт сухої та подразненої шкіри, а також посилюючи природні захисні механізми організму. Екстракт арніки стимулює імунну систему, усуває набряки, кондиціонує шкіру. Крем розроблений для прискорення оновлення шкіри та діє в синергії з природними процесами регенерації, повертаючи комфорт навіть найчутливішій шкірі.

Ідеально підходить для сухої та дуже сухої шкіри для застосування після естетичних процедур, таких як хімічний пілінг, мікронідлінг, лазер, мікродермабразія.

Переваги:

  • Створено спеціально для догляду за пошкодженою шкірою, зокрема, після інтенсивних косметологічних процедур.
  • Заспокоює чутливу шкіру, запобігаючи подальшим хворобливим і дискомфортним шкірним подразненням.
  • Забезпечує зволоження та комфорт на цілий день.
  • Сприяє розмноженню клітин епітелію та більш активному виробленню колагену.
  • Має протимікробну властивість.
  • Стимулює оновлення клітин шкірного покриву, наповнюючи їх киснем.
  • Покращує колір обличчя.

Вранці та ввечері після очищення нанесіть невелику кількість крему Ultimate Recovery на ділянки, які цього потребують. Зачекайте до поглинання, а потім використовуйте сонцезахист (вдень). За необхідності застосовуйте частіше.