В наявності

Олія для тіла Франжіпані / Frangipani Monoi Body Oil / ELEMIS

2 100,00 грн.

Розкішна олія для тіла, волосся та нігтів

ПЕРЕВАГИ: живить, кондиціонує, пом'якшує

Світовий продукт-бестселер, дійсно екзотична олія швидко вбирається, забезпечуючи чудове зволоження для сухої, пересохлої або зрілої шкіри.

Олія для тіла Франжіпані Моної - унікальна олія потрійної дії інтенсивно зволожить і додасть шкірі чудового блиску. Забезпечить розкішний догляд шкіри тіла, а також за волоссям та нігтями. Інтенсивно зволожує суху шкіру і надає їй чудового блиску та м'якості. Чуттєвий аромат квітів Франжіпані «Дерева безсмертя» перетворює відхід у вишуканий ритуал. Підходить для всіх типів шкіри.

Олія для тіла Франжіпані Моної - унікальна олія потрійної дії інтенсивно зволожить і додасть шкірі чудового блиску. Олія швидко вбирається та забезпечує тривалий зволожуючий ефект.

  • розкішний догляд за шкірою тіла, руками та нігтями
  • забезпечує тривалий зволожуючий ефект
  • надає м'якість, доглянутий вигляд та еластичність шкіри рук.

КЛЮЧІ ІНГРЕДІЄНТИ ELEMIS Frangipani Monoi Body Oil:

  • Таїтянська олія Моної та квітів Франжіпані – інтенсивно зволожують шкіру та надають їй м'якості. Масло Моної багате мікроскопічними ліпідами, які покращують природне функціонування клітин шкіри.
  • Олія кокосу - живить та зволожує шкіру, захищає від впливу зовнішнього середовища.

ЕТАПИ НАНЕСЕННЯ

Цей продукт твердне при нижчих температурах. Помістити масло під теплу проточну воду, щоб повернути його в шовковисту рідку текстуру. Після душу нанесіть масло на вологу шкіру, втираючи масажними рухами, приділяйте особливу увагу шкірі рук та ступнів. Сконцентруйтеся на руках та ногах для інтенсивного зволожуючого манікюру або педикюру.

РАДА ФАХІВЦЯ

Як щотижневий СПА ритуал нанесіть невелику кількість масла на волосся і укутайте теплим рушником, через 15 хвилин нанесіть шампунь і вимийте волосся як завжди.

Для захисту наносите олію на кінчики волосся на морському відпочинку.

50764
Призначення
Живлення
Пом'якшення
Об'єм
100 мл