В наявності

Реконструючий нічний пілінг 119 / Repairing Night Peel / Purles

1 510,00 грн.

Цей крем знижує щільність рогового шару, покращує гідратацію шкіри, її колір і текстуру, зменшує вираженість зморшок, підвищує антиоксидантний бар’єр, збільшує синтез глікозаміногліканів і колагену, підвищує функціональну активність натурального зволожуючого фактору, скорочує сальні залози і видаляє надлишок шкірного себуму.

КЛЮЧОВІ ІНГРЕДІЄНТИ:

Гліколева кислота 5% – відноситься до групи альфа-гідроксикислот (AHA). Має дуже просту структуру і низьку молекулярну масу, завдяки чому легко і глибоко проникає в шкіру. Гліколева кислота стимулює фібробласти виробляти колаген, глікозаміноглікани та еластин. Має дуже сильні зволожуючі, регенеруючі та антивікові функції.

Мигдальна кислота 1% – відноситься до групи альфа-гідроксикислот (AHA). Відрізняється сильним антибактеріальним і дезінфікуючим ефектом. Завдяки цьому він заспокоює запалення шкіри, загоює плями та вугрі. Регулює оновлення клітин, відлущує верхні шари епідермісу, покращує структуру і колір шкіри, має ефект проти зморшок. Завдяки більшому розміру частинок і заспокійливій дії мигдальна кислота краще переноситься навіть чутливою куперозною шкірою.

Лимонна кислота 1% – дезінфікує, нормалізує pH. Підтримує дію антиоксидантів. Ідеально підходить для різних видів плям і змін кольору на обличчі. Зменшує надмірно ороговілий епідерміс, повертає шкірі сяйво та свіжий вигляд

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:

Самостійний курс:

3 тижні – на ніч щодня;

Після 3-х тижнів: 3 рази на тиждень.

Як перед – і пост-пілінгових програма:

За 2 тижні до курсу пілінгів – на ніч щодня.

Під час курсу пілінгів – крем НЕ ВИКОРИСТОВУВАТИ!

Після курсу пілінгів – через 1 тиждень: Жирна шкіра – 3 рази на тиждень. Суха шкіра – 2 рази на тиждень.

ПЕРІОД: до 30 років – 2 місяць; 30-40 років – 3 місяці, після 40 років – 3 і більше місяців.

Використовувати тільки на ніч, на обличчя, шию, декольте, уникаючи область очей (не змивати), рекомендовано разом з сироваткою за призначенням, так як гліколева кислота в складі є прекрасним провідником.

Вдень обов’язково використовувати крем з високим рівнем SPF захисту, протягом усього курсу.

СКЛАД:

Aqua, Glycolic Acid, Polyacrylamide, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Dicaprylyl Carbonate, Ammonium Hydroxide, C13-14 Isoparaffin, Citric Acid, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Mandelic Acid, Lactic Acid, Phenoxyethanol, Laureth-7, Tocopheryl Acetate, Parfum (Fragrance), Disodium Edta, Ethylhexylglycerin, Tocopherol.

119
По типу шкіри
Усі типи шкіри
Призначення
Вирівнювання кольору, тону, рельєфу шкіри
Відлущування
Зволоження
Омолодження
Очищення
Порозвужувальне
Регенерація
Себорегуляція
Об'єм
50 мл