В наявності

Очищувач для вікової шкіри / Pro-Radiance Cream Cleanser / ELEMIS

1 740,00 грн.

Кремоподібний очисник для шкіри

ПЕРЕВАГИ: очищує, захищає, зволожує

Розкішний крем нового покоління для молодості вашої шкіри глибоко очищає, повертаючи шкірі гладкість і сяйво. Забезпечує тривалий антиоксидантний захист, збільшує ефективність застосування продуктів серії anti-age. Розроблений для зрілої та сухої шкіри.

Ніжно огортає шкіру освіжаючим ароматом солодкого Апельсина Бразильського, Лаванди, Іланг-Іланга і Пачулі, а цінні рослинні екстракти очищають і інтенсивно зволожують шкіру. Олія Морінги, фрукт Ноні та плоди Асаї, відомі своїм високим вмістом антиоксидантів, захищають шкіру від окислювального стресу, спричиненого шкідливим впливом навколишнього середовища, а також забезпечують чистоту та свіжість шкіри протягом дня.

КЛЮЧІ ІНГРЕДІЄНТИ ELEMIS Pro-Radiance Cream Cleanser:

  • Олія Морінги - має виняткові пом'якшувальні та зволожуючі властивості, чудово захищає шкіру від впливу негативних факторів навколишнього середовища та нейтралізує дію вільних радикалів.
  • Фрукт Ноні - це криниця натуральних антиоксидантів, які допомагають виводити продукти розпаду та інші шкідливі речовини зі шкіри, нівелює висипання та шрами від прищів, м'яко відбілює шкіру та усуває ластовиння, виводить токсини, та доглядає, ефективно зволожуючи шкіру.
  • Екстракт кореня Лопуха - має протизапальні властивості, які допомагають зменшити почервоніння, набряклість та подразнення при таких патологіях, як купероз та розацеа. Має м'який антибактеріальний ефект.
  • Екстракт плодів пальми Асаї – Антоціаніни (рослинні пігменти), що містяться в Асаї, зменшують руйнування клітин шкіри, протидіють процесу старіння. Як джерело жирних кислот, Асаї живить та оздоровлює шкіру. Фітостероли регулюють ліпідну активність верхніх шарів шкіри.

ЕТАПИ НАНЕСЕННЯ

Розігрійте долоні, нанесіть засіб на суху шкіру обличчя та декольте. Емульгуйте зволоженими кінчиками пальців, пропрацюйте легкими круговими рухами. Залишіть на 1 хвилину, щоб розчинити макіяж та забруднення. Змийте залишки очищувача великою кількістю теплої води. Витріть обличчя насухо чистим рушником. Використовуйте вранці та ввечері. Потім нанесіть Тонер ELEMIS для відповідного типу шкіри та Зволожуючий крем.

50170
Призначення
Захист
Зволоження
Очищення
Об'єм
150мл