В наявності

Заспокійлива нічна сироватка для шкіри голови та обличчя / Velour / Medavita

1 450,00 грн.

Заспокійлива нічна сироватка для шкіри голови та обличчя (рН 6.5). Заспокоює та зволожує чутливу та/або сенсибілізовану шкіру голови протягом ночі. Вранці шкіра збалансована та відновлена. Живить та сприяє регенерації шкіри голови вже через 24 години після першого застосування. Цю легку мікроемульсію можна використовувати як для шкіри голови, так і для обличчя. Не обтяжує та не залишає слідів на волоссі.

Продукт для щоденного догляду, метою якого є відновлення природного балансу шкіри голови та зняття почервоніння, лущення та сверблячки. Для домашнього вжитку.

АКТИВНІ ІНГРЕДІЄНТИ:

ГЛІЦИРРЕТИНОВА КИСЛОТА

Міститься в корені солодки і має високу біологічну доступність. За хімічною структурою її молекула дуже нагадує кортизон. Саме тому вона дуже добре сприймається шкірою голови, заспокоює та пом'якшує її. Вона також має антиоксидантні та антимікробні властивості, що дуже допомагає у догляді за чутливою, реактивною та схильною до акне шкірою.

ГІАЛУРОНОВА КИСЛОТА

Вона утримує молекули води та поступово вивільняє їх на поверхню шкіри голови, створює зволожуючу захисну плівку. Така захисна мантія запобігає втраті вологи та забезпечує миттєве відчуття комфорту. Надає шкірі голови пружність, еластичність і запобігає передчасному старінню.

АЛЛАНТОЇН

Заспокійливий, захисний, пом'якшувальний та кератопластичний засіб. Абсолютно гіпоалергенне і не дратує навіть найчутливішу шкіру.

Екстракт ОВСА

Багатий на β-глюкан — розчинну клітковину з потужними зволожуючими властивостями, пом'якшує, заспокоює та ремінералізує шкіру голови, знімає свербіж та почервоніння. Овес є ідеальним інгредієнтом для догляду за чутливою шкірою голови та її захисту. Гіпоалергенний.

БІСАБОЛОЛ

Активний компонент ромашки. Заспокоює, відновлює та захищає шкіру голови. Має антиоксидантну, протимікробну дію, зменшує почервоніння.

Об'єм: 50 мл.

Клінічно перевірено.