В наявності

Крем-мікробіом для сяйва шкіри / Radiant [mi] / Rhea

3 300,00 грн.

Багатий на антиоксиданти. Негайно відновлює пошкодження, спричинені шкідливими зовнішніми факторами, пожвавлюючи імунну систему шкіри та зміцнюючи бактеріальний бар'єр мікробіоми. Надає шкірі миттєвого ефекту мерехтіння для максимального сяйва шкіри.

Результат: шкіра миттєво стає більш однорідною за тоном і сяючою, завдяки мікрочастинкам, що відбивають. Крем зводить до мінімуму незначні дефекти кольору обличчя, надаючи йому сяючого вигляду.

КЛЮЧОВІ ІНГРЕДІЄНТИ:

Transcutol®: розчинник, утворений спиртом та ефіром, що сприяє проникненню активних речовин за рахунок розчинення ліпідної матриці рогового шару.

Prebiotics: бетаглюкани, довголанцюгові вуглеводи, отримані з вівса, які утворюють тонку плівку на шкірі, забезпечуючи її постійне зволоження.

Probiotics: бактерії Lactobacillus, дезактивовані пастеризацією, пригнічують атаку патогенів на клітини епідермісу та відновлюють баланс pH шкіри за рахунок виробництва альфа-гідроксикислот (AHA).

Postbiotics: пептиди, отримані у процесі ферментації вівса. Важливі для метаболічної активності шкіри, оскільки сприяють оновленню клітин.

Екстракт сливи какаду: вважається фруктом з найвищим вмістом вітаміну С. Екстракт забезпечує велику кількість антиоксидантів, які необхідні для відновлення пошкодженої шкіри.

Люмінексин: фітокомплекс, який використовує біолюмінесцентні властивості квітки коров'яку. Має властивість відбивати світлове випромінювання, освітлюючи шкіру і надаючи їй сяйва зсередини.

Lightsystem: Транспортний комплекс вітаміну С на основі ліпосом та фосфоліпідів. Посилена дія вітаміну С стимулює вироблення колагену та освітлює шкіру.

Sapphire shimmer: блискуча пудра з високою здатністю, що відбиває, яка надає шкірі сяючий ефект.

Для тьмяної та пігментованої шкіри.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:

Наносити вранці та ввечері на добре очищену шкіру обличчя та шиї, уникаючи області навколо очей.

Radiant [mi]
По типу шкіри
Усі типи шкіри
Призначення
Вирівнювання кольору, тону, рельєфу шкіри
Відновлення
Зміцнення
Освітлення
Сяйво
Об'єм
50 мл