В наявності

Дует для тіла Англійський сад / Kit: British Botanicals Body Duo / ELEMIS

1 540,00 грн.

ОЧИЩУЄ, ПОМ'ЯГЧУЄ, КОНДИЦІОНУЄ

Побалуйте свою шкіру та отримайте чуттєву насолоду ароматами природи з цим дуетом для ванни та тіла, випущеним лімітованою колекцією.

У НАБОРІ:

  • Молочко для ванни та душу British Botanicals Bath & Shower Milk 300 ml - повнорозмірний
  • Зволожуючий крем для тіла British Botanicals Body Cream 100ml - повнорозмірний

Насолоджуйтесь прогулянкою англійським садом, не виходячи з дому, з цим ексклюзивним дуетом. Крем для душу та зволожуючий крем для тіла, насичені ароматичними композиціями, що нагадують про пахощі природи, дарують шкірі відчуття м'якості, гладкості та розслаблення.

Молочко для ванни та душу British Botanicals містить олії насіння ехіуму та рижика, які пом'якшують та очищають шкіру.

Крем для тіла British Botanicals містить лаванду та рудик, які заспокоюють та розгладжують шкіру.

British Botanicals Bath & Shower Milk приймаючи душ або ванну, налийте на долоні або вологу мочалку кількість молочка розміром з монету і нанесіть на все тіло. Використовуйте молочко для ванни та душу British Botanicals Bath & Shower Milk щоранку або вечора під час прийому душу.

British Botanicals Body Cream розігрійте у долонях кількість крему розміром з монету та помасажуйте все тіло. Використовуйте крем для тіла British Botanicals Body Cream щоранку та вечір.

КЛЮЧІ ІНГРЕДІЄНТИ ELEMIS Kit: British Botanicals Body Duo:

  • Олія насіння британського ехіуму (British Botanicals Bath & Shower Milk) - має чудові властивості по догляду за шкірою і є багатим джерелом жирних кислот Омега-3, 6 і 9, живить і зволожують, робить її еластичною і пружною.
  • Органічний овес (British Botanicals Bath & Shower Milk) – є багатим джерелом мінералів та вітамінів, які допомагають природним чином зволожувати та заспокоювати суху шкіру, роблячи її шовковистою, м'якою, з прекрасним ароматом.
  • Олія насіння британського рижика (представлено в обох продуктах) - сприяє зміцненню водного бар'єру та підвищує пружність та еластичність шкіри.
  • Молочні протеїни (British Botanicals Body Cream) – збагачують та балансують шкіру.
88811
Призначення
Заспокоєння
Зволоження
Очищення
Пом'якшення
Об'єм
100 мл
300 мл
Кількість
2 шт