В наявності

Пластир-маска для очей "Коректор зморшок" / Wrinkle Correcting Pro Eye Patches / Thalgo

2 556,00 грн.

Патчі для очей "Коректор зморшок" - це освіжаючі пластирі з заповнюючим ефектом. Ергономічні пластирі, просочені спеціальним лосьйоном, попередньо вирізані з ультрам'якої нетканої тканини, яка ідеально прилягає до вигинів контуру очей. Вони роблять шкіру гладкою вже через 10 хвилин та забезпечують миттєвий та стійкий результат! Насичені трьома видами гіалуронової кислоти та морським Про-колагеном, які поступово заповнюють зморшки та тонкі лінії, забезпечуючи шкірі навколо очей необхідне зволоження та живлення.

Морський Про-колаген, отриманий з водоростей, розгладжує зморшки і з кожним днем ​​зменшує їх вираженість, вирівнює мікрорельєф шкіри, надає ефект ліфтингу. Гіалуронова кислота стимулює процеси вироблення колагенових волокон у дермі, помітно підвищує пружність та еластичність шкіри та перешкоджає появі в'ялості та заломів на її поверхні. Освіжаючі, без віддушок, ці надм'які пластирі підходять навіть для дуже чутливого покриву і ідеально контурують ніжну шкіру навколо очей, одночасно знімаючи набряклість і усуваючи ознаки втоми.

Переваги:

  • Миттєво заповнюють та розгладжують зморшки.
  • Забезпечують тривале зволоження.
  • Надають потрійну корекцію зморшок.
  • Знімають набряклість та усувають ознаки втоми.
  • Ефект помітний вже за 10 хвилин і триває весь день.
  • Без запаху.

Активні інгредієнти:

  1. Про-гіалуронова кислота та Морський Про-Колаген - потрійна коригуюча дія - миттєво заповнюють зморшки, помітно розгладжують їх, надають тривалу коригуючу дію на зморшки зсередини.
  2. Поперечнозшита гіалуронова кислота - миттєво і довгостроково розгладжує зморшки на поверхні шкіри.
  3. Морська вода - живить клітини шкіри, надає їй еластичність, прискорює процес регенерації тканин і вирівнює шкірний покрив.
  4. Ферментний екстракт водорості псевдоалтеромонас - отриманий біотехнологічним шляхом глікопротеїн з вод Антарктики з багатофункціональними властивостями: збільшує синтез колагену та інгібує дію металопротеїназ, які руйнують колаген та еластин. Зміцнює дерміс, знімаючи набряклість.
VT 19014
Призначення
Боротьба з темними колами, набряками
Розгладження