В наявності

Малиновий ензимний ексфоліант 158 / Raspberry Jelly Exfoliator / Purles

830,00 грн.

Ензимно-кислотний пілінг гелевої консистенції допоможе видалити ороговілий шар епідермісу без втирання та механічного відлущування. Ефективне відлущування забезпечується біотехнологічно отриманими ферментами та гліколевою кислотою. Ці активні інгредієнти стимулюють оновлення шкіри, роблячи її м’якою на дотик і гладкою.

Ексфоліант також додатково зволожує, живить шкіру та зволожує потужною антиоксидантною дією завдяки  гіалуронату натрію та екстракту малини.

Ензимний ексфоліант діє м’яко, тому його можна використовувати для всіх типів шкіри та будь-якого віку.

КЛЮЧОВІ ІНГРЕДІЄНТИ:

Гліколева кислота – належить до групи альфа-гідроксикислот (AHA). Має дуже просту структуру і низьку молекулярну масу, завдяки чому легко і глибоко проникає в шкіру. Гліколева кислота стимулює фібробласти виробляти колаген, глікозаміноглікани та еластин. Має дуже сильні зволожуючі, регенеруючі та антивікові функції.

Екстракт малини – цінні вітаміни і мінерали, що містяться в малині, чудово живлять шкіру і регулюють процеси, що відбуваються в ній. Малина також є чудовим джерелом вітаміну С, який є потужним антиоксидантом, дуже корисним проти перших ознак старіння. Вітамін С стимулює синтез колагену і еластину. Також містить невелику концентрацію AHA кислот, вони покращують еластичність шкіри та мають антивікові властивості. Також малина містить дубильні речовини, які мають в’яжучі властивості.

Postbiotic Enzyme Complex – суміш цінних протеолітичних ферментів, які дозволяють м’яко видалити ороговілий шар епідермісу. Це стимулює шкіру до регенерації. Комплекс отриманий шляхом бактеріальної ферментації. Входить до групи постбіотиків, зміцнює природний мікробіом шкіри.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:

Нанести на обличчя, уникаючи області навколо очей і губ. Залишити приблизно на 10-15 хвилин і змити теплою водою. Використовувати 2-3 рази на тиждень.

СКЛАД:

Aqua, Glycerin, Glycolic Acid, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Sclerotium Gum, Propylene Glycol, Bacillus Ferment, Rubus Idaeus Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Parfum, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Tris(Tetramethylhydroxypiperidinol) Citrate, Potassium Sorbate, Alcohol, Cl 17200.

158
По типу шкіри
Усі типи шкіри
Призначення
Вирівнювання
Відлущування
Освіження
Очищення
Пом'якшення
Регенерація
Об'єм
50 мл