В наявності

Маска для проблемної шкіри / Herbal Lavender Repair Mask / ELEMIS

1 800,00 грн.

Заспокійлива глиняна маска

ПЕРЕВАГИ: очищує, заспокоює, відновлює

Ця маска, що балансує і заспокоює, чудово очистить Вашу шкіру і запобігає появі висипань. Потужна маска, що відновлює, на основі заспокійливих екстрактів розмарину, чебрецю і лаванди, які чудово очищають і зменшують запалення. Має антибактеріальні властивості. Ідеально підходить для комбінованої/тьмяної шкіри.

Ця маска, що очищає, повертає обличчю здоровий колір, сприяє глибокому очищенню, освіжає шкіру і регулює роботу сальних залоз. Сприяє загоєнню пошкоджених проблемних ділянок шкіри. Відновлює баланс шкіри, схильної до запалення. Сприяє регенерації клітин шкіри.

Освітлюючі та заспокійливі ефірні олії розмарину, чебрецю та лаванди змішані з каоліном для очищення тьмяних, пошкоджених та застійних відтінків шкіри. Ви можете відчувати активне поколювання, коли маска ніжно, але глибоко очищає, відновлює баланс і живить.

КЛЮЧІ ІНГРЕДІЄНТИ ELEMIS Herbal Lavender Repair Mask:

  • Ефірна олія розмарину - надає потужну протизапальну, антибактеріальну та регенеруючу дію, стягує пори та сприяє вирівнюванню шкірного рельєфу.
  • Ефірна олія лаванди - швидко усуває запалення, почервоніння на шкірі, сприяючи загоєнню запальних елементів.
  • Ефірна олія чебрецю - має потужну бактерицидну та протизапальну дію.
  • Каолін – адсорбує надлишок шкірного сала.
  • Олія горіха Макадамії - відноситься до благородних олій, повертає молодість і красу шкірі, має антиоксидантну і регенеруючу дію.

ЕТАПИ НАНЕСЕННЯ

Використовуйте двічі на тиждень. Розігрійте долоні та нанесіть маску на очищену шкіру обличчя та шиї, або за потребою на Т-зону, залишивши на 10-15 хвилин. Нанесення маски може бути поєднане із прийняттям ванни. Ретельно змийте теплою водою. Потім використовуйте тонер за типом шкіри та зволожуючий крем ELEMIS.

РАДА ФАХІВЦЯ

Для максимального результату використовуйте пілінг-ексфоліант перед обличчям перед застосуванням маски.

Маска Розмарин-Лаванда ідеально підходить для використання точково на проблемних зонах на ніч.

50130
Призначення
Відновлення
Заспокоєння
Очищення
Об'єм
75 мл