В наявності

Сольовий скраб для тіла Франжіпані / Frangipani Monoi Salt Glow / ELEMIS

2 290,00 грн.

Екзотичний скраб для зволоження шкіри

ПЕРЕВАГИ: відлущує, розгладжує, пом'якшує

Бестселер, екзотик Сольовий скраб для тіла Франжіпані Моної інтенсивно зволожить Вашу шкіру, наповнивши її чарівним ароматом. Це розкішний пілінг, який тане при зіткненні зі шкірою тіла, живить її та дарує ніжність. Морська сіль та Гібіскус глибоко очищають і відлущують мертві клітини, роблячи шкіру гладкою та ніжною як шовк. Масло Моної та Квітки Франжіпані інтенсивно зволожують шкіру, залишаючи вишуканий ароматний шлейф. Аромат Франжіпані є потужним афродизіаком.

Цей розкішний сольовий скраб тає при контакті зі шкірою, надає їй м'якість і живить. Багаті мінералами Солі та Гібіскус глибоко очищають і відлущують, у той час як настій екзотичної олії Таїтянської Моної та Квітів Франжіпані наповнює шкіру вологою.

Екзотичний аромат залишає вишуканий легкий та романтичний шлейф.

Ваша шкіра стає бархатисто-ніжною і набуває здорового сяйва. Пілінг ідеально підходить для догляду за шкірою під час або після відпустки, допомагає зберегти красиву рівномірну засмагу.

КЛЮЧІ ІНГРЕДІЄНТИ ELEMIS Frangipani Monoi Salt Glow:

  • Морська сіль – чудово ексфолює мертві клітини шкіри.
  • Олія Кокоса та Моної – зволожує та живить шкіру, зберігаючи її молодість.
  • Гібіскус і дорогоцінна олія Франжіпані - надають скрабу неймовірно ніжного аромату.

ЕТАПИ НАНЕСЕННЯ

Наносьте легкими круговими рухами на вологу шкіру під час прийняття душу чи ванни. Використовуйте двічі на тиждень.

Для гладкої та красивої шкіри тіла. Нанесіть на вологу шкіру масажними рухами під час прийняття душу. Особливу увагу приділіть ступням, ліктям та колінам. Залишки змийте водою.

Боротьба з целюлітом. Скористайтеся масажною щіткою для підготовки шкіри. Потім прийміть душ, нанесіть на вологу шкіру пілінг масажними рухами і виконайте масаж на проблемних ділянках (стегна, сідниці, боки). Залишки солі змийте водою.

Підготовка до красивої та рівної засмаги. За кілька днів до перебування на сонці використовуйте сольовий пілінг Франжіпані Моної для підготовки шкіри до гарної і рівної засмаги.

00176
Призначення
Відлущування
Пом'якшення
Розгладження
Об'єм
490 мл