В наявності

Гіалуроновий крем зволожуючий 125 / HyalurSoft Cream / Purles

1 320,00 грн.

Інтенсивний зволожуючий і розгладжуючий крем із легкою текстурою.

Інтенсивний зволожуючий і розгладжуючий крем з легкою текстурою для всіх типів шкіри, особливо підходить для сухої та зневодненої. Завдяки високому вмісту гіалуронової кислоти він ефективно увлажнює, створює захисну плівку та розгладжує поверхню шкіри. Після 3 годин нанесення шкіра увлажнена на 30%. Завдяки своїй легкій швидкопоглинаючій текстурі, крем рекомендується для зневодненої жирної шкіри, або в якості бази під макіяж.

КЛЮЧОВІ ІНГРЕДІЄНТИ:

Рослинний гліцерин – інтенсивно увлажнює, зв'язує воду в епідермісі до 24 годин, додатково зменшує її випаровування зі шкіри. Підвищує еластичність і гладкість. Завдяки малим молекулам гліцерин має здатність проникати через бар'єр рогової кулі.

Олія ши – стимулює регенерацію шкіри, захищає її від шкідливого впливу сонячного випромінювання, заспокоює і має протизапальні властивості. Олія ши зменшує випаровування води з шкіри, вона стає гладкою, живленою та увлажненою.

Вітамін Е – найефективніший антиоксидант. Він проникає глибоко в шкіру, захищаючи всі жирові компоненти шкіри від окислювального стресу. Запобігає фотостарінню, має протизапальні властивості, сприяє загоєнню та покращує ліпідний бар'єр епідермісу, завдяки чому шкіра стає краще увлажненою, еластичнішою, а дрібні зморшки розгладжуються.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:

Нанесіть масажними рухами невелику кількість крему на обличчя, шию та декольте до повного вбирання.

СКЛАД:

Aqua (Water), Glycerin, Cetearyl Alcohol, Polysorbate 60, C12-15 Alkyl Benzoate, Caprylic/Capric Triglyceride, Myristyl Myristate, Octyldodecanol, Sorbitan Stearate, Cyclopentasiloxane, Sodium Hyaluroneex, Sodium Hyaluronate, Parfum (Fragrance), Phenoxyethanol, Disodium EDTA, Dimethylsilanol Hyaluronate, Sodium Hydroxide

125
По типу шкіри
Усі типи шкіри
Призначення
Антиоксидантна дія
Живлення
Захист
Зволоження
Розгладження
Об'єм
50 мл