В наявності

Очищуючий мус / MOUSSE DEMAQUILLANTE / Academie

1 469,00 грн.

Шукаєте ідеальний засіб для очищення обличчя? Academie Mousse Démaquillante Visage – ваш надійний помічник. Цей дивовижний продукт догляду за шкірою обличчя не тільки ефективно видаляє забруднення, але й живить і освіжає вашу шкіру. Він залишає відчуття гладкості та сяйва, роблячи вашу шкіру воістину бездоганною.

Ніжний мус Academie Cleansing Foam - ідеальний засіб для зняття макіяжу, м'якого очищення шкіри, стимулювання процесів її відновлення та зволоження.

Продукт діє дуже делікатно. Завдяки своїй ніжній кремовій структурі і входять до складу щадних компонентів, засіб дозволяє ретельно очистити шкіру, не руйнуючи гідроліпідний шар епідермісу. Крім того, мус також дарує обличчю відчуття максимальної свіжості та знімає дискомфорт. Активні речовини додатково регулюють себо-баланс шкіри (нормалізують секрецію сальних залоз), захищають її від зовнішнього впливу навколишнього середовища та сприяю якнайшвидшому загоєнню пошкоджених ділянок.

Mousse Demaquillante Academie (Академія) універсальний. Він підходить для нормальної, жирної, сухої та чутливої шкіри. Для досягнення максимального ефекту зволоження та покращення обміну речовин його можна використовувати в комплексі з зволожуючим безалкогольним тоніком Tonique Hydratant, який стане чудовим завершальним етапом очищення шкіри.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:

Флакон Cleansing Foam оснащений зручною помпою, що дозволяє отримати достатню кількість мусу для вмивання. Використовувати його можна вранці та ввечері, розподіливши по поверхні шкіри обличчя та почекавши до 2-х хвилин для досягнення максимального ефекту. Змивається засіб легко - досить рясно сполоснути обличчя водою.

Призначення
Очищення
Об'єм
150мл