В наявності

Ліфтинг-масло для зрілої шкіри / Pro-Collagen Definition Facial Oil /

2 940,00 грн.

Олія обличчя для зрілої шкіри

ПЕРЕВАГИ: регенерує, розгладжує, живить

Це масло для зрілої шкіри складається з стовбурових клітин рослин малини та гімалайського генціана, для відновлення рівня зволоженості та пружності. Бореться із птозом!

Цей продукт раніше називався олією для обличчя Pro-Definition.

Доведено, що це ліфтинг-олія для обличчя з використанням технології стовбурових клітин рослин малини та екстракту гімалайського тирличу живить та тонізує шкіру. Багаті омегою олії вечірньої примули та органічна олія берберійського інжиру з високим вмістом незамінних жирних кислот підтримують ліпідний бар'єр шкіри, допомагаючи утримувати вологу протягом усього дня, повертаючи шкірі пружність та молодість.

  • забезпечує ліфтинг
  • повертає молодість шкірі
  • зволожує та живить шкіру
  • зменшує зморшки та тонкі лінії, усуває в'ялість шкіри.

КЛЮЧІ ІНГРЕДІЄНТИ ELEMIS Pro-Collagen Definition Facial Oil:

  • Рослинні стовбурові клітини малини - мікс каротиноїдів, ліпідів та фенольних кислот, які природно вилучені з використанням технології стовбурових клітин. Ці активні речовини сприяють зволоженню шкіри, зміцнюючи її вологозахисний бар'єр.
  • Олія Шавлія - ​​родом із Середземномор'я, олія шавлії має заспокійливу дію, це ефірна олія з потужним, горіховим ароматом, яка підніме настрій і заспокоїть розум.
  • Вітамін Е - вітамін Е є відмінним зволожуючим засобом, багатим на антиоксиданти, що допомагають захистити шкіру від впливу навколишнього середовища.
  • Комбінація масел - олія Жожоба, олія маку, олія квітів герані, олія сої, олія сезаму, олія вечірньої примули, олія тирличу, олія опунції, олія малини, олія шавлії.

ЕТАПИ НАНЕСЕННЯ

3-4 краплі олії нанесіть у долоні, розігрійте, розподіліть на шкірі обличчя та шиї масажними рухами. Використовуйте вранці та ввечері перед нанесенням сироватки або крему. Залишки олії можна нанести на кутикулу для пом'якшення.

50150
Призначення
Живлення
Регенерація
Розгладжує
Об'єм
15мл