В наявності

Омолоджуючий крем з ретинілом ретиноатом / r-Retinoate / Medik8

7 462,00 грн.

R-Retinoate Day & Night – революція в галузі антивікового догляду за шкірою. Завдяки співпраці Medik8 та корейської лабораторії після 8 років роботи та 3 років досліджень народився r-Retinoate®, в основі якого запатентована молекула – ретиніл ретиноат. Доведено, що ретиніл ретиноат забезпечує видимі результати вже через 4 тижні без подразнення, властивого ретинолу. За цей період зменшуються тонкі лінії та зморшки, вирівнюється тон та значно покращується текстура епідермісу. Шкіра виглядає чистою, свіжою та сяє молодістю! При тривалому використанні поліпшення стануть очевиднішими. Сила ретинолу тепер доступна всім типів шкіри, навіть чутливої, вдень і вночі.

Омолоджена шкіра з R-Retinoate надихає на підкорення нових життєвих вершин.

Переваги:

  • Має виражений anti-age ефект.
  • Прискорює регенерацію та оновлення епідермісу.
  • Містить ретиніл ретиноат - у 8 разів ефективніший за ретинол.
  • Мінімізує тонкі лінії та зморшки.
  • Знімає запалення та почервоніння.
  • Освітлює тон шкіри та зменшує гіперпігментацію.
  • Істотно підвищує еластичність та пружність шкіри.
  • Покращує тургор шкірного покриву та вирівнює мікрорельєф.
  • Підходить для нічного та денного застосування.

Активні інгредієнти:

Ретиніл ретиноат - у 8 разів потужніший, ніж ретинол, і стабільний як уночі, і вдень. Ця унікальна форма вітаміну А допомагає стимулювати синтез колагену та підтримує регенерацію клітин шкіри, не викликаючи роздратування.

Гіалуронова кислота - має здатність притягувати з повітря та утримувати до 1000 разів більше води, ніж її власна маса. Вона насичує шкіру вологою, живить та підвищує її пружність.

Тетрагексилдецил аскорбат – винятковий антиоксидант, стабілізована форма вітаміну С, захищає шкіру від шкідливих вільних радикалів, допомагаючи стимулювати вироблення колагену для молодості шкіри.

Вітамін Е – жиророзчинний антиоксидант, який природним чином присутній у шкірі та допомагає захистити її від вільних радикалів та підтримує оптимальну силу вітаміну С.

Вранці та ввечері після очищення масажними рухами рівномірно нанесіть невелику кількість крему на шкіру обличчя, шиї та декольте. Зачекайте до поглинання, потім нанесіть зволожуючий крем Medik8. Всі продукти на основі вітаміну А стимулюють ексфоліацію, тому завжди слід використовувати сонцезахист під час застосування r-Retinoate.