В наявності

Омолоджуючий крем Excellage / ESTHEDERM

5 003,00 грн.

Комплекс патентів та активних інгредієнтів забезпечує глибоке харчування та зволоження шкіри. Патент Repair+ розгладжує дрібні та глибокі зморшки. Інноваційний інгредієнт – смарт-полісахарид – сприяє зміцненню міжклітинних зв'язків, що призводить до зміцнення дермально-епідермальної сполуки та розгладжування глибоких зморшок, а також повернення шкіри щільності. Олія насіння камелії живить клітини. Помітний ефект, що підтягує, для витонченої та ослабленої шкіри – покращується контур обличчя. Шкіра набуває щільності та пружності, функції клітин шкіри відновлюються, колір обличчя стає більш рівним.

КЛЮЧОВІ ІНГРЕДІЄНТИ:

Клітинна вода, олія насіння камелії японської, карнозин, екстракт центели азіатської, екстракт ламінарії, гліцерин, діоксид кремнію, гідролізований соєвий білок, гідролізований білок пшениці, екстракт каппафікуса Альварес, екстракт артемії, аскорбінова кислота.

вік від 40 років та старше;

порушення гормонального балансу;

поверхневі та глибокі мімічні зморшки;

гіперкератоз;

купероз (вікові зміни судинної стінки);

знижений тургор та еластичність шкіри;

вікова пігментація.

Текстура

Легка, шовковиста, пудрова. Приємний чуттєвий аромат. Миттєве відчуття комфорту та бархатистості шкіри.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:

Наносити вранці та ввечері на шкіру обличчя, шиї та декольте. Для досягнення найкращого результату поєднувати з масажними методиками, рекомендованими Institut Esthederm.

V2422.1
По типу шкіри
Все типы кожи 25+
Призначення
Боротьба з темними колами, набряками
Вирівнювання кольору, тону, рельєфу шкіри
Заповнення глибоких і дрібних зморшок
Омолодження
Розгладження
Об'єм
50 мл