В наявності

Матуючий крем для відновлення мікробному / Matt [mi] / Rhea

2 860,00 грн.

Коригує та балансує жирну шкіру, відновлюючи взаємозв'язок між бактеріальною екосистемою та роговим шаром. А також захищає від небажаних бактерій, що викликають запалення та жирність. Крем миттєво зволожує та вирівнює колір обличчя, надаючи йому природної матовості.

Результати: Шкіра одразу стає матовою, а колір обличчя вирівнюється. Звужує пори і робить обличчя гладкішим.

КЛЮЧОВІ ІНГРЕДІЄНТИ:

Transcutol: розчинник, утворений спиртом та ефіром, який сприяє проникненню активних речовин за рахунок розчинення ліпідної матриці рогового шару.

Prebiotics: бетаглюкани, довголанцюгові вуглеводи, отримані з вівса, які утворюють тонку плівку на шкірі, забезпечуючи її постійне зволоження.

Probiotics: бактерії Lactobacillus, дезактивовані пастеризацією, пригнічують атаку патогенів на клітини епідермісу та відновлюють баланс pH шкіри за рахунок виробництва альфа-гідроксикислот (AHA).

Postbiotics: пептиди, отримані у процесі ферментації вівса. Важливі для метаболічної активності шкіри, оскільки сприяють оновленню клітин.

BioClay: Біотехнологічна речовина, одержана з мікроорганізму, виділеного з натуральної глини. Крем природно видаляє забруднення, усуваючи небажані бактерії. Він знімає набряки та зменшує запалення шкіри, покращуючи її регенеративну здатність.

Екстракт берези: очищаючі, протинабрякові та в'яжучі речовини витягуються з листя та кори дерева, які стимулюють дренаж тканин та чинять протизапальну дію на шкіру.

Екстракт польового хвоща: багатий на антиоксидантні речовини, кремній і молекули з в'яжучими властивостями, покращує тонус і еластичність шкіри. Має дренуючий і дітокс дією.

Токоферол: вітамін Е, який запобігає реакції окислення та діє як біологічний антиоксидант. Має захисну дію від вільних радикалів.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:

Наносити вранці та ввечері на добре очищену шкіру обличчя та шиї, уникаючи області навколо очей.

Matt [mi]
По типу шкіри
Жирна та комбінована шкіра
Призначення
Вирівнювання кольору, тону, рельєфу шкіри
Захист
Матування
Порозвужувальне
Проти запалення, акне, висипань
Усуває жирний блиск
Об'єм
50 мл