В наявності

Есенція-догляд "Клітинна вода" / ESTHEDERM

2 828,00 грн.

Динамічне зволоження забезпечує оптимальний рівень гідратації, сприяє обміну та утриманню води для сяючої, повністю зволоженої шкіри.

АНТИОКСИДАНТНИЙ ЗАХИСТ нейтралізує дію вільних радикалів, що викликають старіння шкіри.

ДЕТОКС ЗАХИСТ усуває токсини, які накопичувалися протягом дня або утворювалися протягом ночі, для сяючого кольору обличчя.

КЛЮЧОВІ ІНГРЕДІЄНТИ:

ПАТЕНТ CELLULAR WATER

Низькомолекулярна гіалуронова кислота – для кращого зволоження шкіри; Гіпотаурин - амінокислота, що діє як ревіталізант для продовження молодості; комплекс мінеральних солей (натрій, кальцій, магній, калій); Біоміметична кислота (лимонна кислота); Аналогічна складу міжклітинної рідини, що енергізує, покращує метаболізм клітин; Антиоксидантний захист широкого спектру діє як біологічний щит, що націлюється на основні типи вільних радикалів (ROS, RCS, RNS), які викликають старіння шкіри.

ПАТЕНТ AQUAPORIN

Яблучна кислота (pyrus malus) та стероли, синтезовані з китайської капусти (brassica campestris) стимулює синтез аквапоринів, покращуючи водний обмін у клітинах.

ДЕТОКС КЛІТИНИ

Екстракт дріжджів допомагає нейтралізувати токсини, що накопичувалися протягом дня або генерувалися протягом ночі шляхом природної клітинної детоксикації (аутофагії).

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:

Використовувати щодня як засіб захисту в умовах міста. Наносити засіб вранці і ввечері на очищену шкіру обличчя, шиї та декольте, рухами, що поплескують, або за допомогою ватного диска. Використовувати як самостійний засіб, так і перед будь-якою сироваткою або кремом Institut Esthederm.

V9108
По типу шкіри
Усі типи шкіри
Призначення
Антиоксидантна дія
Зволоження
Освіження
Очищення
Тонізація
Об'єм
120 мл