В наявності

Денний анти-ейдж крем матрікс про-Колаген / Pro-Collagen Morning Matrix / ELEMIS

4 860,00 грн.

Розгладжує, зміцнює, наповнює

Антивіковий денний зволожуючий крем без силіконів надає шкірі пружність та еластичність, одночасно зменшуючи видимі ознаки напруги та втоми, спричинені сучасними стресорами, такими як синє світло.

Сучасне життя потребує сучасних рішень! Почніть свій ранок із Pro-Collagen Morning Matrix - ідеальне рішення для усунення ознак цифрового старіння.

Формула Pro-Collagen Morning Matrix, що не містить силіконів, включає потужну комбінацію ферменту Падіна Павоніка, Куркуми (Curcuma Longa), міксу мікроводоростей і Японської Полині Капілярної, які захищають шкіру від зовнішніх стресових факторів, надають їй пружність і молодість. Ідеальний додаток до Pro-Collagen Overnight Matrix для 24-годинного захисту від старіння.

КЛЮЧІ ІНГРЕДІЄНТИ ELEMIS Pro-Collagen Morning Matrix:

  • Фермент Падіна Павоніка - Сприяє оновленню кольору обличчя, допомагає мінімізувати появу тонких ліній і зморшок, відновлює зволоження.
  • Комбінація мікроводоростей - Допомагає захистити шкіру від сигналів стресу та видимого старіння, роблячи її більш гладкою та сяючою.
  • Куркума (Curcuma Longa) - Допомагає підтримувати тургор шкіри, захищаючи колаген та еластин від деградації, спричиненої стресом.
  • Японський полин капіларис - Допомагає захистити шкіру від впливу синього світла, повертаючи їй сяйво та молодість.

Наносьте щоранку після подвійного очищення.

Розігрійте між долонями кількість розміром із горошину. Погладжуючими висхідними рухами ніжно нанесіть на обличчя.

40150
Призначення
Anti-age терапія
Вирівнювання кольору, тону, рельєфу шкіри
Зміцнення
Наповнення
Розгладжує
Об'єм
50 мл