В наявності

Заспокійлива олія для обличчя / Pro-Collagen Rose Facial Oil / ELEMIS

3 150,00 грн.

Заспокійлива олія для обличчя

ПЕРЕВАГИ: заспокоює, живить, розгладжує

Розкішна олія для обличчя з додаванням дорогоцінного тріо екстрактів троянди та зволожуючого Padina Pavonica, розгладжує зморшки та надає шкірі сяйва. Для всіх типів шкіри, включаючи чутливу.

Це заспокійлива олія для обличчя на основі дорогоцінного тріо з органічного екстракту Англійської троянди Oleo, олії насіння Шипшини, водоростей Roaring Water та Padina Pavonica інтенсивно живить шкіру, одночасно розгладжуючи тонкі лінії та зморшки, надає відчуття свіжості, оновлює шкіру. Поживні олії солодкого мигдалю, жожоба та кокосу забезпечують легку основу, яка легко вбирається.

17 сортів органічних троянд входять до складу екстракту англійської троянди Oleo від ELEMIS. Ми ексклюзивно отримуємо ці квіти від сімейної ферми, яка розташована в англійській сільській місцевості. Тут троянди вирощуються та збираються вручну, щоб забезпечити найвищу якість. Потім їх пелюстки занурюють у сафлорову олію на два дні. В результаті виходить масло-сироватка з вишуканим ароматом, що має заспокійливі та поживні властивості.

НЕЗАЛЕЖНІ КЛІНІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ:

98% користувачів погодилися, що їхня шкіра виглядає сяючою.

97% користувачів погодилися, що олія допомогла скоротити появу зморшок і зморшок

95% користувачів погодилися, що олія омолодила шкіру.

95% користувачів погодилися, що їхня шкіра виглядає відпочилою та зволоженою

КЛЮЧІ ІНГРЕДІЄНТИ ELEMIS Pro-Collagen Rose Facial Oil:

  • Тріо з екстрактів Троянди - розкішна комбінація екстрактів Дамаської троянди, Англійської троянди та Рожевого дерева заспокоюють та зволожують шкіру, роблячи її ніжною як пелюстка Троянди.
  • Тріо екстрактів Водоростей - комбінація, що відновлює, з Падіна Павоніка, Бурої Водорості Келл і Побережного екстракту максимально зволожують, оновлюють і надають шкірі гладкість.
  • Тріо натуральних Масел - поживна комбінація олій Солодкого Мигдалю, Жожоба та Кокосової олії лягають на шкіру, як легка сироватка, яка миттєво вбирається, наповнюючи вологою та забезпечуючи пружність.

ЕТАПИ НАНЕСЕННЯ

Після очищення та тонізації шкіри нанесіть 3-4 краплі олії масажними рухами на обличчя та шию. Використовуйте вранці та ввечері. При попаданні у вічі ретельно промийте. Потім нанесіть зволожуючий крем за потреби.

51029
Призначення
Живлення
Заспокоєння
Розгладжує
Об'єм
15мл