В наявності

Зволожуючий крем для відновлення мікробіома / Aqua [mi] / Rhea

2 860,00 грн.

Кремоподібна емульсія з винятковими властивостями щодо відновлення ліпідного бар'єру та рівня зволоженості шкіри.

Багатий пре-, про- та пост-біотиками, а також церамідами та поживними речовинами, які сприяють відновленню нормального рівня гідратації та природного балансу мікробіотичної системи.

Жирові компоненти, такі як оливкова олія і олія цубаки, що не омиляється, діють як антиоксиданти, протинабрякові засоби і відновлюють біоплівку шкіри.

Результати: Шкіра швидко відновлює життєво важливий, фізіологічний баланс. Підвищується рівень зволоженості. Забезпечує комфорт та відчуття м'якості. Усуває відчуття сухості, стягнутості та повертає шкірі еластичність.

КЛЮЧОВІ ІНГРЕДІЄНТИ:

Transcutol®: розчинник, утворений спиртом та ефіром, що сприяє проникненню активних речовин за рахунок розчинення ліпідної матриці рогового шару.

Prebiotics: бетаглюкани, довголанцюгові вуглеводи, отримані з вівса, які утворюють тонку плівку на шкірі, забезпечуючи її постійне зволоження.

Probiotics: бактерії Lactobacillus, дезактивовані пастеризацією, пригнічують атаку патогенів на клітини епідермісу та відновлюють баланс pH шкіри за рахунок виробництва альфа-гідроксикислот (AHA).

Postbiotics: пептиди, отримані у процесі ферментації вівса. Важливі для метаболічної активності шкіри, оскільки сприяють оновленню клітин.

Олія Тцубаки: одержують з японської камелії. Сильний антиоксидант. Підходить для сухої, нормальної та чутливої ​​шкіри. Надає шкірі еластичність та м'якість.

Вівсяна олія: Ліпідний комплекс, що складається з церамідів, фосфоліпідів, стеринів, триацилгліцеринів та ПНЖК, які оновлюють та захищають ліпідний бар'єр шкіри, відновлюючи ушкодження.

Неомилювані фракції Оливи: це найцінніша частина оливкової олії, яка стимулює утворення волокон колагену та еластину, і надає захисну, заспокійливу, протинабрякову та відновлюючу дію.

Гідраглюкоза: молекула цукру з високою зволожуючою дією. Збільшує зволоження епідермісу та здатна посилити природний зволожуючий фактор шкіри.

Токоферол: Вітамін Е. Запобігає реакції окислення та діє як біологічний антиоксидант. Має захисну дію від вільних радикалів.

Лимонна кислота: має бактеріостатичну дію. Регулює виділення шкірного жиру. Регулює рН шкіри. Має сильну антиоксидантну та антимікробну дію.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:

Наносити вранці та ввечері на добре очищену шкіру обличчя та шиї, уникаючи області навколо очей. За бажанням додайте бустер b-дози.

Aqua [mi]
По типу шкіри
Усі типи шкіри
Призначення
Антиоксидантна дія
Відновлення
Живлення
Зволоження
Пом'якшення
Усунення стягнутості, лущення
Об'єм
50 мл